Αυτόριζο, Βράνα Πέτρα, Καϊάφας στην πρώτη live δοκιμή!
Τα νέα, τρία μεγάλα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου, Βράνα Πέτρα, Αυτόριζο, Καϊάφας, φτάνουν στο Βotilia και τα δοκιμάζουμε μαζί στο μεγαλύτερο virtual wine tasting που έγινε ποτέ!
Τα καλύτερα Delicatessen και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Σου έχουμε τη λύση για τα βραδιά που θα κάθεσαι σπίτι: τα καλύτερα delicatessen της αγοράς και με τι κρασί να τα συνδυάσεις! Διάβασε παρακάτω και δε θα χάσεις!
Wine Talks: Μοσχόπολις Team
Η Αλίκη, ο Δημήτρης και ο Θοδωρής συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, έχουν βάλει στόχο ένα μονοποικιλιακό Καλομάτι, καταλήγουν στον Απόστολο Θυμιόπουλο ως ιδανικό παρτενέρ για να συνδημιουργήσουν ένα κρασί και δεν ξέρουν ποιός έχει τάξει σε ποιόν ένα μεγάλο ταξίδι! Και όχι, δεν μας είπαν μόνο αυτά!
Wine Talks: Ernst Loosen
Ο Ernst Loosen, μικρός ήθελε να γίνει Αρχαιολόγος, πιστεύει πως εκτός του Riesling τα Γερμανικά Pinot Noir θα τραβήξουν μεγάλη προσοχή στο μέλλον, ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, λατρεύει το Ασύρτικο από τη Σαντορίνη και βαριέται φρικτά τη χαρτούρα! Και όχι, δεν μας είπε μόνο αυτά!
Τα καλύτερα ροζέ της σοδειάς του 2019
Τέρμα τα ταμπού! Το ροζέ δεν έχει εποχή αφού ταιριάζει με τα πάντα! Διαλέξαμε τα 11 καλύτερα ροζέ για την σοδειά του 2019, για να ξέρεις τι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!
Τι είναι το Prosecco;
Σίγουρα το έχεις απολαύσει αρκετές φορές, είτε σκέτο είτε στο γνωστο κοκτέιλ Aperol Spritz αλλά γνωρίζεις τι στα αλήθεια είναι το Prosecco; Που γίνεται και πως; Διάβασε και μάθε τα πάντα!
Τι είναι το κρασί Marsala;
Πιθανόν να ξέρεις πως το Marsala είναι ένα κρασί που αρωματίζει σάλτσες και γλυκά, δίνοντάς τους πλούσια γεύση! Είναι όμως πολλά παραπάνω, γι' αυτό διάβασε για να τα μάθεις όλα!