Τι σημαίνουν οι βαθμολογίες και τα βραβεία στα κρασιά;
Το ξέρω πως για κάποιους τα μετάλλια και οι βαθμολογίες επηρεάζουν την απόφασή τους σχετικά με το κρασί που θα βάλουν στο καλάθι τους. Για άλλους πάλι είναι απλά νούμερα. Τι σημαίνουν στην πραγματικότητα οι βαθμολογίες στα κρασιά;
Το Riesling σε 5'!
To Riesling είναι ο αφανής βασιλιάς των λευκών ποικιλιών παγκοσμίως και η ποικιλία που μπορεί να συνοδεύσει σχεδόν τα πάντα! Μάθε πως, που και γιατί σε 5 λεπτά!
Junk food & αφρώδη κρασιά : Wine Secrets
Burger με Franciacorta ή σουβλάκι με Καρανίκα; Αν πιστεύεις πως είναι κόντρα ρόλος διάβασε παρακάτω και ίσως ανακαλύψεις τον επόμενο αγαπημένο σου συνδυασμό!
Το Σωστό Κρασί για 10 Super Καλοκαιρινές Καταστάσεις
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και σίγουρα πλανάρεις τις επόμενες εξορμήσεις, μπανάρες, μπαλκονιάδες, ψητούρες, μαζώξεις κλπ Εμείς εδώ στο botilia σπάσαμε τα κεφάλια μας για να βρούμε τα σωστότερα κρασιά για 10 πραγματικές καταστάσεις που σίγουρα θα αντιμετωπίσεις φέτος το καλοκαίρι.
Δωρεάν Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα
Παράλαβε τα κρασιά σου με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, έως 31 Αυγούστου.
Ο γύρος της Σαντορίνης σε 5'!
Ηλιοβασιλέματα, παραλίες, φάβα, τοματοκεφτέδες και φυσικά Ασύρτικο! Διάβασε όλα όσα θες να μάθεις για το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης και τα κρασιά του!
Κρασί και θερμίδες: Μύθοι και αλήθειες- 2022 edition
Επειδή η Άνοιξη ήρθε, μήπως να αρχίζαμε λίγο νωρίτερα φέτος; Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τις θερμίδες στο κρασί.
Τα καλύτερα κρασιά του Πάσχα
Φέτος επιτέλους θα ξεχυθούμε στις εξοχές και θα γιορτάσουμε το Πάσχα σωστά! Κι αν ψάχνεις τι να πιεις σου έχουμε τα Καλύτερα Κρασιά του Πάσχα!
Wine Oscars 2022: Οι νικητές
Τα αποτελέσματα των Wine Oscars είναι εδώ! Τσέκαρε να δεις αν κέρδισε το αγαπημένο σου κρασί!
Wine Oscars 2022
Ποιο κρασί ήταν κατά τη γνώμη σου το κρασί της χρονιάς; Ποια ποικιλία είναι η πιο ανερχόμενη; Ποιος είναι ο καλύτερος νέος παραγωγός; Ψήφισε τώρα και δώσε τα δικά σου Wine Oscars για τη χρονιά που μας πέρασε!