Όλα στη φωτιά!
Γίνε ο Barbecue Master! Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο μπαίνουν στα κάρβουνα και συ μαθαίνεις τι συνδυάζεις με τι, για να μην υπάρχουν απορίες!
Ο γύρος της Σικελίας σε 5'!
Grillo, Nerello Mascalese, Nero d'Avola, προφυλλοξηρικοί αμπελώνες, λάβα και ατελείωτες παραλίες. Αυτό το άρθρο έχει από όλα και σε ταξιδεύει στην μαγευτική Σικελία σε 5 λεπτά!
6 Ελληνικές ποικιλίες για αρχάριους
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στηρίξεις το Ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του! Μάθε ποιες είναι οι 6 Ελληνικές ποικιλίες που θα κάνουν τους πάντες να λατρέψουν το Ελληνικό κρασί!
Μεξικάνικη κουζίνα και κρασί
Αν αγαπάς τα tacos και το guacamole και αναρωτιέσαι με τι κρασί να τα συνδυάσεις, διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Viva Mexico!
Botilia.gr: Καλύτερη online κάβα 2019, 2020 & 2021
Το botilia.gr αναδείχτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η καλύτερη online κάβα στην Ελλάδα! Δες πως το καταφέραμε!
Tα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2020
Αυτή είναι η λίστα με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2020 όπως αυτά επιλέχθηκαν από τα 43.000 μέλη του Botilia.gr!
Τα κρασιά των Χριστουγέννων: the lockdown edition
Φέτος μπορεί να μη συναντηθήκαμε στο Xmas Wine Party όπως κάθε χρόνο αλλά σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με φοβερά κρασιά για τα πιάτα των Χριστουγέννων!
Αυτόριζο, Βράνα Πέτρα, Καϊάφας στην πρώτη live δοκιμή!
Τα νέα, τρία μεγάλα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου, Βράνα Πέτρα, Αυτόριζο, Καϊάφας, φτάνουν στο Βotilia και τα δοκιμάζουμε μαζί στο μεγαλύτερο virtual wine tasting που έγινε ποτέ!
Τα καλύτερα Delicatessen και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Σου έχουμε τη λύση για τα βραδιά που θα κάθεσαι σπίτι: τα καλύτερα delicatessen της αγοράς και με τι κρασί να τα συνδυάσεις! Διάβασε παρακάτω και δε θα χάσεις!
Wine Talks: Μοσχόπολις Team
Η Αλίκη, ο Δημήτρης και ο Θοδωρής συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, έχουν βάλει στόχο ένα μονοποικιλιακό Καλομάτι, καταλήγουν στον Απόστολο Θυμιόπουλο ως ιδανικό παρτενέρ για να συνδημιουργήσουν ένα κρασί και δεν ξέρουν ποιός έχει τάξει σε ποιόν ένα μεγάλο ταξίδι! Και όχι, δεν μας είπαν μόνο αυτά!