7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Sauvignon Blanc
H λατρεμένη λευκή ποικιλία με τα αρώματα πιπεριάς, λεμονιού, λευκών λουλουδιών και τροπικών φρούτων, το Sauvignon Blanc, γιορτάζει την πρώτη Παρασκευή του Μάη και εμείς μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να γιορτάσεις σωστά!
Ροζέ κρασιά και Άνοιξη ή αλλιώς στην comfort zone των ροζέ
Έφτασε η εποχή των ροζέ κρασιών ή μήπως τα ροζέ κρασιά δεν έχουν εποχή; Διάβασε παρακάτω και μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα αγαπημένα σου ροζέ κρασιά!
Τα κρασιά του Πάσχα
Η μέρα του οβελία πλησιάζει! Αυτά είναι τα καλύτερα κρασιά για το Πάσχα που θα απογειώσουν την εμπειρία από την αρχή ως το τέλος!
Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να ανοίξω ένα κρασί;
Πόσο παλαιώνουν τα λευκά κρασιά; Πόσο παλαιώνουν τα ελαφριά κόκκινα και πόσο τα Ξινόμαυρα; Το ξέρουμε πως αυτό το ερώτημα σε βασανίζει γι' αυτό και θα σου δώσουμε όλες τις απαντήσεις. Διάβασε και μάθε!
Τι κρασί πίνουμε με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά;
O μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι ένα απολαυστικό άλλα ζόρικο πιάτο και έχει τα μυστικά του τόσο στην παρασκευή όσο και στο συνδυασμό με κρασί! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα όλα!
Τα κρασιά της Καθαράς Δευτέρας
Καθαρά Δευτέρα, καλός καιρός (ελπίζουμε), χαρταετός, θαλασσινοί μεζέδες και.. οι αγαπημένες μας προτάσεις σε κρασί!
Bodegas Krontiras: ένα ελληνικό οινοποιείο στην Αργεντινή
Το Bodegas Krontiras είναι ένα οινοποιείο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, εκεί ο Κωνσταντίνος Κροντηράς μαζί με τη γυναίκα του Silvina, κάνουν κρασιά μοναδικής κομψότητας και πολυπλοκότητας!
Τα καλύτερα κόκκινα κρασιά της Άνοιξης
Αν δε θες να αποχωριστείς τα κόκκινα κρασιά την Άνοιξη τότε διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε τα καλύτερα κόκκινα κρασιά της Άνοιξης που πίνονται και σκέτα ή και ελαφρώς δροσερά!
Όλα στη φωτιά!
Γίνε ο Barbecue Master! Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο μπαίνουν στα κάρβουνα και συ μαθαίνεις τι συνδυάζεις με τι, για να μην υπάρχουν απορίες!
Ο γύρος της Σικελίας σε 5'!
Grillo, Nerello Mascalese, Nero d'Avola, προφυλλοξηρικοί αμπελώνες, λάβα και ατελείωτες παραλίες. Αυτό το άρθρο έχει από όλα και σε ταξιδεύει στην μαγευτική Σικελία σε 5 λεπτά!