Αλσατία: ένα μωσαϊκό εικόνων και εδαφών που έχει κάτι το μαγικό!
Όσοι λατρεύουν το κρασί τη γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή και ας μη την έχουν ακόμα επισκεφθεί! Όταν την επισκεφθούν τους τραβάει σαν μαγνήτης και πάλι πίσω! Τί συμβαίνει επιτέλους σε αυτό τον τόπο;!
Η Κυδωνίτσα σε 5'!
Η άγνωστη κομψή ποικιλία που εμφανίστηκε ξαφνικά και απέκτησε πολύ θερμούς υποστηρικτές! Μάθε ότι χρειάζεται για την Κυδωνίτσα σε 5 λεπτά.
Ο Michelangelo, το Chianti και ο Έλληνας καλλιτέχνης
Εκεί που η τέχνη και το κρασί συγκλίνουν, πολύ σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν! Οι δυο αυτές έννοιες έχουν μια μακρόχρονη ιστορία συνεργασίας, όπου οι ετικέτες που κοσμούν τα μπουκάλια κρασιού, γίνονται καμβάς καλλιτεχνικής έκφρασης.
Roberto Oliván : Ο "επαναστάτης" της Rioja!
Το οινοποιείο Tentenublo βρίσκεται σε μια από τις τρεις υποζώνες παραγωγής κρασιού της Rioja, την Alavesa. Το ένα και μοναδικό, αλλά καθόλα πολυμήχανο, πρόσωπο που κινεί τα νήματα στην καλλιέργεια των αμπελιών αλλά και στην παραγωγή του κρασιού, είναι ο Roberto Oliván και καλό θα ήταν αυτό το όνομα να το συγκρατήσετε!
Ιταλική κουζίνα και ελληνικό κρασί
Καμία άλλη κουζίνα στον κόσμο δεν αγαπήθηκε τόσο παθιασμένα με το κρασί όσο η ιταλική! Πλούτος γεύσεων, εντάσεων και αρωμάτων, μέσα από ένα συνδυασμό παραδοσιακών ιταλικών συνταγών με τα πιο ταιριαστά ελληνικά κρασιά! Ελλάδα-Ιταλία συμμαχία!
Τα κρασιά του Πάσχα (νο 2)
Η μεγάλη εβδομάδα είναι στα μισά της και η μέρα της άκρατης κρεοφαγίας φτάνει! Ο οβελίας έχει απαιτήσεις, και αυτές είναι οι καλύτερες απαντήσεις!
Ανοιξιάτικο Wine Party Pop-up Wine Sale!
Προετοιμάσου για το μεγάλο Ανοιξιάτικο Wine Party Pop-up Wine Sale! Γιορτάζουμε την άνοιξη και περιμένουμε όλους τους φίλους μας!
Syrah vs Shiraz
Τι είναι τα Syrah και τι τα Shiraz? Καιρός να μάθεις τα πάντα γύρω από την προέλευση αυτής της ποικιλίας!
Γυναίκες στο κρασί
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις δυναμικές Ελληνίδες οινοποιούς, που έχουν βάλει τον πήχη της οινικής δημιουργικότητας πολύ ψηλά και έχουν κάνει τον οινικό κόσμο ακόμα πιο συναρπαστικό!
Τα κρασιά της Καθαράς Δευτέρας
Καθαρά Δευτέρα, καλός καιρός (ελπίζουμε), χαρταετός, θαλασσινοί μεζέδες και.. οι αγαπημένες μας προτάσεις σε κρασί!