Roast beef με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ψητού
Ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο, με πλούσια σάλτσα και βελούδινο πουρέ! 'Ηρθε η ώρα να βγάλεις αυτό το κόκκινο κρασί που κράταγες για καιρό στον συντηρητή!
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα πορτοκαλί κρασιά
Λύσε όλες σου τις απορίες για τα πορτοκαλί κρασιά και μάθε γιατί τα αγαπούν οι sommeliers!
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι φούρνου
Μια κλασσική αλλά πεντανόστιμη συνταγή με χταποδάκι. Το τέλειο άλλοθι για να ανοίξεις ένα ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο.
Τα κρασιά του Πάσχα (νο 2)
Η μεγάλη εβδομάδα είναι στα μισά της και η μέρα της άκρατης κρεοφαγίας φτάνει! Ο οβελίας έχει απαιτήσεις, και αυτές είναι οι καλύτερες απαντήσεις!
Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας - Διαγωνισμός
Η έκθεση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας (ΣΜΟΕ) είναι πλέον γεγονός! Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις και επιπλέον κέρδισε ΔΙΠΛΗ πρόσκληση!
Γιατί ένα κρασί μπορεί να είναι ακριβό;
Αν αναρωτιέσαι τι κάνει κάποια κρασιά πιο ακριβά από τα άλλα σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.
3 τρόποι να καταλάβεις ότι ένα κρασί έχει χαλάσει
Με αυτούς τους 3 εύκολους τρόπους θα καταλάβεις αν ένα κρασί έχει πρόβλημα, πριν ακόμη το δοκιμάσεις
Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο