ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τάρτα με απάκι κοτόπουλο,ντοματίνια και πιπεριά

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΑΠΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ

Η ΤΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 δόση φύλλο τάρτας
  • 300 gr. φέτα τριμμένη
  • 200  gr. γιαούρτι
  • 100 gr. ανθότυρο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 100 gr. απάκι κοτόπουλο ψιλοκομμένο
  • 6 τοματίνια cherryψιλοκομμένα
  • 50 gr. φιλέτο ελιάς
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προψήνουμε την τάρτα τοποθετώντας χαρτί ψησίματος στην επιφάνεια της και από πάνω όσπρια όπως γίγαντες ώστε να μην φουσκώσει η ζύμη κατά το ψήσιμο. Αποσύρουμε την τάρτα από τον φούρνο αφού έχει ροδίσει καλά και παντού.

Σ 'ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι .

Προσθέτουμε την πιπεριά, το φιλέτο ελιάς και το μισό κοτόπουλο στο σκεύος με τα τυριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.

Καλύπτουμε ομοιόμορφα την τάρτα με το μείγμα και προσθέτουμε στο τέλος το υπόλοιπο κοτόπουλο και τα τοματίνια.

Τοποθετούμε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Στη συνέχεια βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για να δέσει η τάρτα με τα υλικά και σερβίρουμε.

 

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο