Προψήνουμε την τάρτα τοποθετώντας χαρτί ψησίματος στην επιφάνεια της και από πάνω όσπρια όπως γίγαντες ώστε να μην φουσκώσει η ζύμη κατά το ψήσιμο. Αποσύρουμε την τάρτα από τον φούρνο αφού έχει ροδίσει καλά και παντού.
Σ 'ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι .
Προσθέτουμε την πιπεριά, το φιλέτο ελιάς και το μισό κοτόπουλο στο σκεύος με τα τυριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε ομοιόμορφα την τάρτα με το μείγμα και προσθέτουμε στο τέλος το υπόλοιπο κοτόπουλο και τα τοματίνια.
Τοποθετούμε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για να δέσει η τάρτα με τα υλικά και σερβίρουμε.