ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χοιρινά κεμπάπ

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΕΜΠΑΠ

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!

ΥΛΙΚΑ



500 γρ χοιρινό κιμά
1 φλιτζάνι ή 60 γρ. Γαλέτα
1 κρεμμύδι κομμένο φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ σούπας ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κουτ σούπας κύμινο, τιμμένο
½ κουτ τσίλι σε σκόνη
1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αναμίξτε το κρέας, την γαλέτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, το κύμινο, τη σκόνη τσίλι και το αυγό. Πλάστε 16 κεφτεδάκια. Περάστε 4 κεφτεδάκια σε κάθε καλαμάκι που έχετε αλείψει με λίγο λάδι. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο που έχετε προθερμάνει ή σε κάρβουνα (χρειάζονται μεταλλικά καλαμάκια).

Σερβίρετε τα σουβλάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο