4 καρέ αρνιού με 3 παϊδάκια το καθένα
για τη μαρινάτα
2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
3 κουτ σούπας μέλι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
125ml κόκκινο κρασί
ΜΑΡΙΝΑΤΑ : Ανακατέψτε το δεντρολίβανο, το μέλι, το σκόρδο και το κρασί σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε μέσα τα παϊδάκια και ανακατέψτε τα να βραχούν καλά. Μαρινάρετε για 10’
Στραγγίζετε τα παϊδάκια και τα βάζετε σε ένα ταψί που έχετε αλείψει με λάδι. Ψήνετε γαι 20’ λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όπως τα θέλετε.