ΑΡΘΡΑ ΒορΟινά 2014 στην Αθήνα

ΒΟΡΟΙΝΑ 2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 10Η ΧΡΟΝΙΑ!
ΒορΟινά 2014 στην Αθήνα

Στην καθιερωμένη τους κάθοδο στην Αθήνα, τα ΒορΟινά επιστρεφουν για δέκατη εορταστική χρονιά επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον πλούτο του αμπελώνα της Βορείου Ελλάδας.
Τα ΒορΟινά της Αθηνας, το πρώτο οινικό γεγονός για το 2014, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος.

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε γηγενείς αλλά και ξενόφερτες ποικιλίες σε μια μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή από επιλεγμένες ετικέτες των παραγωγών της Βορείου Ελλάδας. Οίνοι λευκοί, ροζέ και ερυθροί, νέων και παλαιότερων εσοδειών, μονοποικιλιακοί ή χαρμάνια, ξηροί, αφρώδεις, γλυκείς καθώς και ποικιλία αποσταγμάτων, αποτελούν την πλέον δελεαστική πρόταση για ένα Δευτεριάτικο απόγευμα που διαφέρει.

Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω από τα αγαπημένα σας κρασιά και δείτε πρωτοεμφανιζόμενους παραγωγούς με κρασιά και αποστάγματα που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Παρακολουθήστε σεμινάρια για οινόφιλους και επαγγελματίες με θεματολογία που θα αναπτύξουν γνωστοί οινολόγοι και οινοχόοι και μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τις Βορειοελλαδίτικες ποικιλίες και τα blend τους και θα συμμετέχουν σε κάθετες γευσιγνωσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.voroina.gr


Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία
Αίθουσα Grand Ballroom

Παράλληλες εκδηλώσεις
Αίθουσα Royal Room

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014
Ώρες λειτουργίας:
12.00-18.00 για επαγγελματίες (με πρόσκληση)
18.00-22.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 5 ευρώ)