ΑΡΘΡΑ To KREAS meat & spirits

TO KREAS MEAT & SPIRITS

"ΤΟ KREAS" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ!
To KREAS meat & spirits

Στην καρδιά των Πετραλώνων, σε μια παλιά μονοκατοικία ψήνονται τα καλύτερα μπριζολάκια της πόλης! Το kreas βρίσκεται σε μια γραφική γειτονιά των Πετραλώνων και στο μενού του φιγουράρουν κάθε είδους κοπές και ράτσες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο άκρατο κρεατοφάγο. Από χοιρινό Νάξου μέχρι black angus και από brisket μέχρι πικάνια, όλα ψημένα στον Josper, θα αναστατώσουν τους γευστικούς σου κάλυκες. Φυσικά δε λείπουν και τα ευφάνταστα συνοδευτικά αλλά και τα πιάτα ημέρας όπως το τζατζίκι αβοκάντο και το σαγανάκι αρσενικό Νάξου με μαρμελάδα καρπούζι.

 

 

Η λίστα κρασιών κρύβει διαμαντάκια του ελληνικού, κυρίως, αμπελώνα που μπορούν να συνοδεύσουν τέλεια όποιο πιάτο και αν επιλέξετε. Τους καλοκαιρινούς μήνες σερβίρει στην όμορφη και δροσερή ταράτσα του με θέα τα αστέρια, και ξεχνάς πως βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας. Για κλείσιμο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το σπασμένο mille feuille που πραγματικά… τα σπάει!

 

Στοιχεία

To KREAS meat & spirits

Δημοφώντος 96 Άνω Πετράλωνα, 
Τηλ.: 210-3247028 

http://tokreas-meat-spirits.gr/