ΑΡΘΡΑ Τα ΒορΟινά στην Αθήνα

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ , ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
Τα ΒορΟινά στην Αθήνα



Για μία ακόμη χρονιά, την ένατη κατά σειρά, πραγματοποιείται στην Αθήνα, η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, τα γνωστά σε όλους `ΒορΟινά`, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της `Οίνοι Βορείου Ελλάδος`.

Οι φίλοι του κρασιού στην πρωτεύουσα, αλλά και πάρα πολλοί από την υπόλοιπη Ελλάδα, αναμένουν και προγραμματίζουν αυτό το οινικό ραντεβού, το πρώτο οινικό ραντεβού της χρονιάς, όπως άλλωστε και οι οινοπαραγωγοί μας!

Ετικέτες γηγενών και διεθνών ποικιλιών, με την ένδειξη ΠΟΠ και ΠΓΕ από όλο τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, λευκές, ροζέ και ερυθρές, σε νέους και παλαιωμένους οίνους, αφρώδεις, γλυκείς αλλά και αποστάγματα, θα είναι στη διάθεση του κοινού για γευστική δοκιμή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, όπως πάντα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 12 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για τους επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) και στη συνέχεια, έως τις 10 το βράδυ για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 5).