Ψιλοκόβουμε τον μάραθο και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα μας. Τηγανίζουμε και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά.
Συνδυασμός με κρασί
Μάραθο και κρεμμύδι δίνουν έναν έντονα βοτανικό τόνο που θα αναδειχτεί ακόμη περισσότερο με το κατάλληλο κρασί. Προτιμήστε λευκά ή ροζέ κρασιά με νύξεις φυτικότητας ή αρώματα θυμαριού, ρίγανης και άλλων βοτάνων.
Δες τις προτάσεις του mySommelier παρακάτω