ΑΡΘΡΑ Κέρδισε δωρεάν είσοδο στο TEDxUniversityofPiraeus!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ TEDXUNIVERSITYOFPIRAEUS!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΛΩΤΟ TEDXUNIVERSITYOFPIRAEUS ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5;
Κέρδισε δωρεάν είσοδο στο TEDxUniversityofPiraeus!

 

Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. To botilia.gr και το Κτήμα Κορονιώτη είναι περήφανοι υποστηρικτές της εκδήλωσης που σκοπό έχει να εμπνεύσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες σε όσους βρεθούν εκεί.

Η φετινή θεματική του TEDxUniversityofPiraeus θα είναι το “Spectrum” ή αλλιώς “το φάσμα”. Θα προσπαθήσουμε μέσα από ιδέες και διαφορετικές οπτικές γωνίες να αποδώσουμε τα χρώματα της ζωής και μερικές φορές ακόμα και τις διαφορετικές αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος. Στόχος μας είναι, ο καθένας να βρεί τι σημαίνει για αυτόν το “Spectrum” και πόσα διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις μπορεί να πάρει η ζωή του. Το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, το έυκολο και το δύσκολο είναι απλά χρώματα και αποχρώσεις του ίδιου “Spectrum”.

Η παρακολούθηση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους και να βιώσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία όπως αυτή που προσφέρει το TEDx μέσα από έναν τεράστιο κόσμο ιδεών.

Διαγωνισμός

Γράψε τη λέξη TEDx στα σχόλια της παραγγελίας σου μέχρι την Τετάρτη 12 / 5 στις 17:00 το απόγευμα, και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει τη μία, τελευταία θέση στο εδώ και καιρό sold out TEDxUniversityofPiraeus.

Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του botilia.gr στο Facebook και στο blog μας το πρωί της Πέμπτης και θα ενημερωθεί με email.

 

 

To TED είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στη λογική του: “Ideas worth spreading”. Ξεκίνησε το 1984 ως ένα συνέδριο που θα έφερνε σε επαφή άτομα από τους τρεις κόσμους της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και της Σχεδίασης (Technology, Entertainment, Design) και θα έδινε τη δυνατότητα στις κοινότητες να ανταλλάξουν ιδέες.