ΑΡΘΡΑ Διαγωνισμός Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8-10 ΜΑΐΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!
Διαγωνισμός Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015!

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στις Ανοιχτές Πόρτες 2015!

Από την άλλη, από την Παρασκευή 8 Μάϊου έως και την Κυριακή 10 Μάϊου μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο του botilia.gr στο φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι! Η ομάδα του botilia.gr θα σας περιμένει εκεί μαζί με τα καλύτερα κρασιά περισσότερων από 10 επιλεγμένων οινοποιείων από όλη την Ελλάδα! Ελάτε να μας βρείτε στο περίπτερο 17, να δοκιμάσουμε μαζί ότι καλύτερο κυκλοφορεί και σίγουρα να ανακαλύψετε τα επόμενα αγαπημένα σας κρασιά!

Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης και κερδίστε μοναδικά δώρα κρασιού!

Με τις αγορές σας από το botilia.gr μέχρι αύριο Τετάρτη 6/5, πάρτε μέρος στην κλήρωση για 8 διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015! 

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στo blog του botilia.gr και στη σελίδα του στο facebook την Πέμπτη 7/5 και θα παραλάβουν την διπλή πρόσκλησή τους μαζί με την παραγγελία τους!