ΑΡΘΡΑ Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ο τυχερός της κλήρωσης!

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015. ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ 2015.
Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ο τυχερός της κλήρωσης!

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασε!

Ευχαριστούμε όλους όσους μπορέσατε να μας επισκεφθείτε στο Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αρκετούς από εσάς, να κάνουμε νέους φίλους, να ακούσουμε τη γνώμη σας και να δοκιμάσουμε μαζί κάποιες από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ομάδας του botilia.gr καθώς και κάποιες από τις επόμενες προτάσεις μας!

Όλα αυτά σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γεύσεις και αρώματα Ελλάδας, με μικρούς παραγωγούς να παρουσιάζουν εξαιρετικά προϊόντα που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και εκτοξεύουν τη δυναμική της ελληνικής γαστρονομίας.

Αλλά και στο κρασί δεν πήγαμε πίσω! Εκμεταλλευόμενοι τις άπειρες δυνατότητες που μας δόθηκαν, κάναμε γευστικούς συνδυασμούς και αυτοσχέδιες μίνι γευσιγνωσίες με πρώτες ύλες, από ιδιαίτερα τυριά με μαρμελάδες και αρωματικά λάδια έως σαλιγκάρια και καπνιστά κυνήγια. Επιλέξατε ιδανικούς συνδυασμούς από τις δεκάδες οινικές προτάσεις και είδαμε μαζί επιτυχημένα αλλά και λιγότερο επιτυχημένα ταιριάσματα.

Όπως πάντα, πήρατε μέρος στην κλήρωση που κάναμε για 6 από τα καλύτερα κρασιά που δοκιμάσαμε το 2015. Και πιστέψτε μας, έχουμε δοκιμάσει πολλά...

 

Τυχερή νικήτρια της κλήρωσης είναι η κα Χεροπούλου Αθηνά!

 

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την επίσκεψή σας!

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά σύντομα!

 

Η ομάδα του botilia.gr

Άγγελος Δαμουλιάνος

Έλενα Πανταζή

Θεολογία Αναστασοπούλου

Αλέξανδρος Χαρατζάς

Ειρήνη Ρεφενέ

Ιωάννα Μαυροκεφάλου

Μάριος Ματσούκας