ΑΡΘΡΑ Christmas Wine Party & Warehouse Sale

CHRISTMAS WINE PARTY & WAREHOUSE SALE

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΦΤΑΣΕ! ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, DJ SETS, ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

15 Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα! Κάνε χώρο στη μέρα σου (και στην κάβα σου), φόρεσε την γιορτινή σου διάθεση και έλα στο Christmas Wine Party και Warehouse Sale του botilia.gr!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν. Δώρα, τραπέζια, γιορτές, βράδια με φίλους στο τζάκι έχουν όλα ένα κοινό: Το κρασί! Ότι χρειαστείς σε περιμένει στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Wine Party του botilia.gr!

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, σε περιμένουμε στο χώρο του botilia.gr για ένα Μεγάλο Οινικό πάρτυ, γεμάτο εκπληκτικά κρασιά νέων και παλιών οινοποιείων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς και dj sets.

Από τη 13:00 έως τις 21:00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε

  • κάποια από τα καλύτερα κρασιά, περισσότερων από 30 οινοποιείων της Ελλάδας και του εξωτερικού,
  • τα καλύτερα αφρώδη κρασιά για τα λαμπερά βράδια σας στο ειδικά διαμορφωμένο Bubble Bar,

ενώ, οι sommeliers του botilia.gr θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αγοράσετε τα ιδανικά κρασιά για το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα σας!

Μόνο για το Christmas Wine Party & Warehouse sale του botilia.gr, όλα τα κρασιά θα είναι διαθέσιμα σε μοναδικές προσφορές, ενώ οι γνωστές πια επικές ευκαιρίες θα σας αναγκάσουν να έρθετε με αυτοκίνητο!

Η είσοδος εννοείται ότι είναι δωρεάν!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Ώρα: 13.00 – 21.00

Διεύθυνση: Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 211 8508688

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο