ΑΡΘΡΑ Wine and Art Festival

WINE AND ART FESTIVAL

TO ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
Wine and Art Festival

Tο 1ο Athens Wine & Art Festival είναι γεγονός! Το κρασί ήταν πάντα, από αρχαιοτάτων χρόνων, συνηφασμένο με την τέχνη! Φαντάζεσαι κάποιον χώρο πιο ταιριαστό, για ένα φεστιβάλ κρασιού που θα υμνεί την τέχνη από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (Athens School of Fine Arts); Ε ναι λοιπόν, η πρώτη έκθεση κρασιών από boutique οινοποιεία παράλληλα με έκθεση σπανίων έργων τέχνης, θα γίνει στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά από Boutique Οινοποιεία – κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση - σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης. Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες 80 & 90.

Φυσικά δε θα λείπουν οι εκπλήξεις και παράλληλες εκδηλώσεις όπως DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ. Το αποκορύφωμα θα είναι το μεγάλο μουσικό event της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου, με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των Sugah Spank & the Swing Shoes.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από τους stART & το Θεατρο Ημερας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Και το πιο απίθανο; Μπορέις να αγοράσεις για το σπίτι όποιο κρασί σου αρέσει, σε προνομιακή τιμή, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το www.botilia.gr. 

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας
-----------------------------
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη καρτας
13:00 – 19:00 για το κοινό

Πολιτική Εισόδου
------------------
Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λύρειου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός - Desmos.