ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ψητό ταλαγάνι (μεσσηνιακό τυρί) με σπιτική μαρμελάδα φράουλα

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΨΗΤΟ ΤΑΛΑΓΑΝΙ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΤΥΡΙ) ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΤΥΡΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΝΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

ΥΛΙΚΑ

  • τυρί ταλαγάνι
  • μαρμελάδα φράουλα
  • λίγα φυλλαράκα δυόσμου

ΟΔΗΓΙΕΣ


Κόβουμε δύο ροδέλες ταλαγάνι (πάχους 5mm) και τις ρίχνουμε πάνω στη σχάρα. Γυρνάμε το τυρί και από τις δύο πλευρές για περίπου 1 λεπτό από κάθε μία. Δεν το αφήνουμε να λιώσει. Το βγάζουμε μόλις αποκτήσει τις γραμμές της σχάρας. Κόβουμε τις ροδέλες στη μέση και τις τοποθετούμε στο πιάτο. Περιχύνουμε με τη μαρμελάδα και στολίζουμε με φυλαράκια δυόσμου.

Μια συνταγή του Aplo Bistro στη Γιάλοβα Πύλου

http://aplo-bistro.gr/

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο