ΑΡΘΡΑ Organic & Biodynamic Wine Tasting with Foodathlon

ORGANIC & BIODYNAMIC WINE TASTING WITH FOODATHLON

ΤΟ BOTILIA.GR ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ FOODATHLON ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 36ΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
Organic & Biodynamic Wine Tasting with Foodathlon

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού, συμμετέχοντας στην γευσιγνωσία βιοδυναμικών και οργανικών κρασιών, στον πρότυπο γευσιγνωστικό χώρο botilia.gr headquarters στην Καλλιθέα.

Ακόμα και εάν δεν έχεις ταξιδέψει στους αμπελώνες στο Bordeaux της Γαλλίας, ακόμα και εάν δεν γνωρίζεις τα στάδια της οινοπαραγωγικής διαδικασίας και τους όρους τανίνες, φαινόλες και εκχύλιση, το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σου για το κρασί. Θα είναι έναμοναδικό event γευσιγνωσίας, γνωριμίας με μοναδικά κρασιά και μύησης στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Το κοινό θα δοκιμάσει 6 ελληνικά κρασιά (1 αφρώδες, 2 λευκά, 1 ροζέ και 2 κόκκινα), όλα βιολογικά ή/και βιοδυναμικά, από μερικούς από τους καλύτερους και πιο ανερχόμενους οινοποιούς της Ελλάδας, από σημαντικές περιοχές και terroir, από γνωστές αλλά και σπάνιες - ιδιαίτερες ποικιλίες. Τα κρασιά της βραδιάς που ξεχωρίζουν για τις ποικιλίες ή το στυλ τους, θα  συνδυαστούν με τυριά και αρτοποιήματα.

 

Info

Ημερομηνία     06.11.2018

Ώρα                19:00

Τόπος              botilia.gr

Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

Διάρκεια          2 ώρες

Κόστος             35€

Κρατήσεις στο https://www.thefoodathlon.com/event/winetasting-botilia/