ΑΡΘΡΑ Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΟιΝοτικά 2018!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2018!

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Τα ΟιΝοτικά έρχονται και πάλι κάνοντας απόβαση στην Αθήνα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου! Τα “Wines of Crete” Θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο αμπελώνας της Κρήτης στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, στο Βοτανικό. Μονοποικιλιακά διαμάντια, χαρμάνια αλλά και ιδιαίτερα αποστάγματα θα μας περιμένουν σε μια από τις πρώτες και πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις της χρονιάς.

25 Οινοποιεία του νησιού έρχονται για να αποδείξουν ότι είναι η Κρήτη είναι μάλλον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οινική ζώνη της Ελλάδας, σε μια επίδειξη της δυναμικής των ποικιλιών της.

Το Botilia.gr και τα Wines of Crete σας προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή του Κρητικού Αμπελώνα στην Αθήνα και δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν πρόσκληση στην εκδήλωση!

Διαγωνισμός

Κάνε τις παραγγελίες σου στο botilia.gr, γράψε τη λέξη ΟιΝοτικά στα σχόλια της παραγγελίας σου μέχρι την Παρασκευή 2/11 στις 14:00, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωρεάν πρόσκληση στα ΟιΝοτικά 2018!

Οι 5 τυχεροί θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ οι ίδιοι θα ενημερωθούν με email.

 

Πληροφορίες

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναϊς| Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας:

11.00-15.00 για επαγγελματίες (Είσοδος: αυστηρά με επαγγελματική κάρτα)

15.00-20.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 7 €)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: www.winesofcrete.gr

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο