ΑΡΘΡΑ Οι τυχεροί του διαγωνισμού Μια Οινική Βόλτα στην Αθήνα!

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΟΙΝΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΝΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ BOTILIA.GR ΜΕ ΤΟ CULINARY BACKSTREETS, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Οι τυχεροί του διαγωνισμού Μια Οινική Βόλτα στην Αθήνα!

Το botilia.gr και το CulinaryBackstreets γιορτάζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και σας καλούν σε ένα μοναδικό winetour στην Αθήνα την Παρασκευή 11/9. 'Ελα να γνωρίσεις την εμπειρία του Culinary Backstreets στην Αθήνα με την ομάδα του botilia.gr στο τιμόνι ενός ταξιδιού στον κόσμο του Ελληνικού κρασιού.

Με τις αγορές σου από το botilia.gr έως και την Τετάρτη 9/9 πάρε μέρος στην κλήρωση και 2 τυχεροί θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο wine tour Greek WineRebirth, Uncorked που έχουν οργανώσει από κοινού botilia.gr και culinary backstreets ή αλλιώς μια βόλτα στην Αθήνα παρέα με κάποια από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά.

Οι νικητές της κλήρωσης είναι οι :

  • Κατερίνα Παπαγεωργιάδη
  • Αγγελική Γύπα

Το Culinary Backstreets ξεκίνησε το 2012  στην Κωσταντινούπολη, ως συνέχεια του βραβευμένου γαστρονομικού site Istanbul eats, ως ένα γαστρονομικό site επικεντρωμένο σε 6 πόλεις με καλή ντόπια κουζίνα: Κωνσταντινούπολη, Βαρκελώνη, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μέξικο Σίτι, Σανγκάη και Αθήνα. Σύντομα εξελίχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες γαστρονομικού τουρισμού στον κόσμο, προσφέροντας μικρά γαστρονομικά τουρ που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη γαστρονομική και αστική κουλτούρα κάθε πόλης. Στην Αθήνα το Culinary Backstreets έχει 2 γαστρονομικά και ένα οινικό tour, και είναι το #1 στην κατηγορία food and drink στο Tripadvisor.