ΑΡΘΡΑ Ο Νικητής του Διαγωνισμού Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016!

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ 2016!

ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ BOTILIA.GR ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ 2016 ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΞΙ ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BOTILIA.GR !
Ο Νικητής του Διαγωνισμού Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016!

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στο Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αυτό το Σαββατοκύριακο! Γεμάτο γεύσεις, αρώματα και νοστιμιές της Ελληνικής γης, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με όρεξη για ανακάλυψη και πειραματισμό. Εμείς ήμασταν εκεί για να ολοκληρώσουμε την εμπειρία με τα απαραίτητα κρασιά!

Όπως κάθε φορά, χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε και πάλι από κοντά και που μας δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε για το κρασί και να σας προτείνουμε και να δοκιμάσουμε μαζί κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά!

Όπως γνωρίζετε, ένας τυχερός επισκέπτης θα παραλάβει μια εξάδα κρασιά, ειδικά επιλεγμένα από την ομάδα οινολόγων και sommeliers του botilia.gr!

Ο τυχερός νικητής είναι ο κος Χάρης Δημοσθενόπουλος ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί με email!

Αν δεν κέρδισες, μην στενοχωριέσαι! Χρησιμοποίησε τον κωδικό bot10 μέχρι την Κυριακή 19/6 και πάρε έκπτωση 10% στην επόμενη παραγγελία σου!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!