1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές
4 κ.σ. αλεύρι
1 & 1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί
1 κύβο ζωμό μοσχάρι
1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι
1 φύλλο δάφνη
1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα
1 συσκεαυασία baby carrots
Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.
Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.
Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.
Καλή σας όρεξη.