ΑΡΘΡΑ Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας

ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ!
Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας

Η ώρα της Νεμέας έφτασε και μαζί με αυτή οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας! Εν μέσω τρύγου, αυτό το Σαββατοκύριακο 5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου, τα οινοποιεία του μεγαλύτερου αμπελώνα των Βαλκανίων μας περιμένουν.

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 9 χρόνια, τα οινοποιεία της ιστορικής περιοχής της Νεμέας, της μεγαλύτερης ΠΟΠ ζώνης της Ελλάδας, πιστά στο ραντεβού τους, μας περιμένουν για να δοκιμάσουμε μαζί τη νέα σοδειά, στην πρώτη ουσιαστικά οινική εκδήλωση της χρονιάς!

Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους παραγωγούς, να μιλήσετε μαζί τους και να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα κρασιά της Ελλάδας με ένα γρήγορο πέρασμα από την πατρίδα του Αγιωργίτικου.

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων συνοδεύει το οινικό αυτό ταξίδι, τόσο στα οινοποιεία όσο και στους δρόμους της πόλης της Νεμέας.

Μην χάσετε την ευκαιρία για μια εκδρομή σε μια περιοχή που συνδυάζει έντονο οινικό, φυσιολατρικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Έτσι, αν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Ναό του Νέμειου Διός, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νεμέας, το Στάδιο και τους άλλους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

 

Εμείς θα είμαστε σίγουρα εκεί! Εσείς;