ΑΡΘΡΑ Μαγιάσι Wine Bar

ΜΑΓΙΑΣΙ WINE BAR

ΕΝΑ WINE BAR ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ! ΤO ΜΑΓΙΑΣΙ WINE BAR ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Μαγιάσι Wine Bar

Το νησί και η χώρα της Αμοργού απέκτησαν επιτέλους αυτό που τους έλειπε!

Ένα wine bar με φιλοσοφία που στηρίζει στο έπακρο την ιδιότητά του, δίνοντας ζωντάνια και εμπλουτίζοντας το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Το Μαγιάσι wine bar βρίσκεται ίσως στην ομορφότερη πλατεία της χώρας, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό, με διακόσμηση και αισθητική απόλυτα εναρμονισμένη με το γραφικό τοπίο γύρω του.

Πρόκειται για μια εξαιρετική μίξη wine bar και εστιατορίου (περισσότερο παραπέμπει σε bistrot εστιατόριο παρά σε bar), όπου η προσεκτική προσέγγιση τόσο στο κρασί όσο και στο φαγητό είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Το μενού δίνει μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες και για το λόγο αυτό όλα αφορούν μικρές παραγωγές από όλη την Ελλάδα και βιολογικά ντόπια προϊόντα. Μικρό αλλά περιεκτικό, το μενού προσαρμόζεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, γεγονός που εξασφαλίζει πως ότι και να δοκιμάσεις θα είναι ολόφρεσκο. Σε αυτό περιλαμβάνεται μια τεράστια γκάμα ελληνικών τυριών/αλλαντικών, εποχιακά πιάτα και το βασικότερο όλων, πιάτα ημέρας τα οποία αλλάζουν συνεχώς!

 Η φιλοσοφία στο κρασί είναι αντίστοιχη με εκείνη του φαγητού και επικεντρώνεται αποκλειστικά σε κρασιά μικρών και boutique ελληνικών οινοποιείων. Μεγάλη λίστα κρασιών, με αρκετές εξ’ αυτών σε ποτήρι και όλα σε πολύ προσγειωμένες τιμές. Εκτός των κρασιών υπάρχουν επιλογές και σε αποστάγματα σταφυλής παλαιωμένα και μη, παραδοσιακά λικέρ και απεριτίφ.

 Αν βρεθείς στο νησί και αγαπάς το κρασί, το Μαγιάσι είναι η όασή σου!

 

Στοιχεία

Μαγιάσι Wine Bar

Άνω Πλατεάκι 84008, Χώρα Αμοργού

τηλ: 694 383 4497