Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι έως ότου μαλακώσει το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το χοιρινό κρέας και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά μέχρι το κρέας να ψηθεί καλά.
Προσθέστε το ζωμό, την πάπρικα και αφήστε το σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να συρρικνωθεί κατά περίπου το 1/3 (περίπου 15 λεπτά).
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά.
Ανακατέψτε το κορν φλάουρ με λίγο νερό και προσθέστε στη σάλτσα ώστε να πήξει.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Συνδυασμός με κρασί
Ο συνδυασμός με ένα έντονο, γεμάτο Syrah θα ενδυναμώσει αρωματικά τον πικάντικο (όχι απαραίτητα καυτερό) χαρακτήρα του πιάτου και θα το αναδείξει σε μια μοναδική εμπειρία. Κρασιά με βάση το Syrah και πικάντικο χαρακτήρα θα σταθούν εξίσου καλά δίπλα του.