ΑΡΘΡΑ Gatto Nero Ύδρα

GATTO NERO ΥΔΡΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
Gatto Nero Ύδρα

Τοποθετημένο στο πιο ζωντανό σοκάκι της Ύδρας, μόλις μερικά βήματα από το λιμάνι, το Gatto Nero μεταφέρει την αυθεντική ιταλική γαστρονομική εμπειρια στην Ελλάδα.

Τέλεια ενσωματομένο στο γραφικό περιβαλλον του νησιού και με πραγματικά όμορφη διακόσμηση είναι ότι πρέπει για ένα ήρεμο και ειδυλλιακό δείπνο.

Η φιλοσοφία όσον αφορά το φαγητό είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Φρέσκα υλικά και ποιοτικές πρώτες ύλες. Σύσσωμη η ομάδα, δίνει πολύ μέγαλη έμφαση σε αυτό και φαίνεται, πιστέψτε μας.

Βασικό στοιχείο του μαγαζιού είναι η μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, η οποία σε κάνει να νιώθεις οικεία και μέρος του συνόλου, καθώς μπορείς να δεις ότι συμβαίνει μέσα. Κανένα τείχος δεν σε χωρίζει από το να παρακολουθήσεις τη δημιουργία.

Σαν γνήσιο ιταλικό εστιατόριο θα δε θα μπορούσε να μην έχει ριζωμένο στο DNA του το κρασί. Πολλές επιλογές, από γνωστές ετικέτες μέχρι ιδιαίτερα και σπάνια κρασιά που εναλλάσονται συχνά, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού οινόφιλου.

 

Την επόμενη φορά φορά που θα βρεθείτε στην Ύδρα, μη χάσετε την εμπειρία.

 

Στοιχεία

Εστιατόριο Gatto Nero

Τομπάζη 8, Ύδρα

Τηλ. 2298 054030