ΑΡΘΡΑ Christmas Wine Party

CHRISTMAS WINE PARTY

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Christmas Wine Party

Φέτος ξεκινήσαμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα πολύ νωρίς. Στολίσαμε το δέντρο μας, βάλαμε φωτάκια παντού, δοκιμάζουμε συνέχεια πολλά νέα ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ κρασιά, αλλά και πάλι κάτι μας λείπει. Να τα πούμε από κοντά, σε ένα αστραφτερό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 14:00 έως τις 21:00, σας περιμένουμε όλους να κάνουμε επίσημη έναρξη των γιορτών με ένα Christmas Wine Party, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Botilia!

Τι θα σε περιμένει εκεί; Φαντασμαγορικό πάρτυ, μουσικάρες για ρεβεγιόν, για συγκίνηση, για to know us better και για ξεβιδωτικό χορό, από καταπληκτικούς djs. Αλλά το καλύτερο ξέρεις ποιο θα είναι και φέτος. Φοβερά κρασιά από αξιοθαύμαστους παραγωγούς, στο αγαπημένο και πιο hot spot του χώρου μας, στο tasting bar του Botilia! Περισσότερα από 50 κρασιά, που έχει επιλέξει η ομάδα του Botilia, θα βρίσκονται εκεί για να τα δοκιμάσεις, να τα αγοράσεις και να εξοπλιστείς πλήρως για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν!

Αν δεν το ξέρεις ήδη, ήρθε ο καιρός να μάθεις κάτι που εμείς εδώ το έχουμε κάνει πλέον έθιμο. Όλα τα κρασιά θα είναι σε Super χαμηλές τιμές, για αυτή την ημέρα και εσύ εκτός από κέφι, μπρίο και τσαχπινιά, θα πρέπει να έχεις και χώρο στο αυτοκίνητο για να μεταφέρεις όλα τα κρασιά που θα χρειαστείς!

 

Η είσοδος εννοείται ότι είναι δωρεάν!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ώρα: 14.00 – 21.00

Διεύθυνση: Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα (χάρτης)

Τηλέφωνο: 211 8508688