ΑΡΘΡΑ Απλά πόσο κρίμα...

ΑΠΛΑ ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ...

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Απλά πόσο κρίμα...

Απλά πόσο κρίμα...

Αυτή η φράση συνοψίζει όλη την κατάσταση και δίνει την εικόνα στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων, πόσο μάλλον των Ελλήνων οινοπαραγωγών.

Κόποι και δαπάνες χρόνων δείχνουν ότι μπορεί από στιγμή σε στιγμή να πάνε χαμένα. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πορεία του ελληνικού κρασιού, σε μια στιγμή που με αργά, σταδιακά βήματα αρχίσαμε να καταφέρνουμε να αλλάξουμε την εικόνα που η παγκόσμια αγορά έχει για αυτό, σε μια στιγμή που η εγχώρια αγορά έδειχνε σημαντικά σημάδια ανάκαμψης, το σαθρό υπόβαθρο μιας οικονομίας βαθιά πληγωμένης από το παρελθόν και το παρόν της υποχωρεί ρίχνοντας στο κενό κόπους ετών.

Πιο πρόσφατο κατόρθωμα τα διεθνή βραβεία Decanter, ένας από τους σοβαρότερους θεσμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, που μπορεί να ήταν λιγότερα από τις προηγούμενες χρονιές αλλά και πάλι ήταν πολλά αν αναλογιστεί κανείς την τόσο κακή για τα λευκά κρασιά χρονιά του 2014.

Σε πείσμα των καιρών εμείς στο botilia.gr εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε το ελληνικό κρασί με κάθε τρόπο και γιατί όχι να επενδύουμε σε αυτό, όχι μόνο γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι το αξίζει και το έχει κερδίσει με τους σημαντικούς κόπους και τον ιδρώτα των ανθρώπων του.

 

Αυτά, αντί άρθρου...

 

 

Άγγελος Δαμουλιάνος