ΑΡΘΡΑ Xmas Wine Party

XMAS WINE PARTY

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ! ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΑΠΕΙΡΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
Xmas Wine Party

15 Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα! Κάνε χώρο στη μέρα σου (και στην κάβα σου), φόρεσε την γιορτινή σου διάθεση και έλα στο πιο επικό Xmas Wine Party που έγινε ποτέ!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν. Δώρα, τραπέζια, γιορτές, βράδια με φίλους στο τζάκι έχουν όλα ένα κοινό: Το κρασί! Ότι χρειαστείς σε περιμένει στο μεγάλο Xmas Wine Party του botilia.gr!

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, σε περιμένουμε στο χώρο του botilia.gr για ένα Μεγάλο Οινικό πάρτυ, γεμάτο εκπληκτικά κρασιά νέων και παλιών οινοποιείων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς και dj sets.

Από τη 13:00 έως τις 21:00 θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποια από τα καλύτερα κρασιά, περισσότερων από 40 οινοποιείων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ οι sommeliers του botilia.gr θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις και να αγοράσεις τα ιδανικά κρασιά για το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα σου! Κάποια κρασιά θα παρουσιάζονται για πρώτη φορά, έτσι για να το γιορτάσουμε σωστά!

Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσετε χειροποίητες ελληνικές σοκολάτες αλλά και εκλεκτά μεζέδάκια για να εμπλουτίσεις τα δώρα και τα γιορτινά τραπέζια σου!

Μόνο για το Christmas Wine Party του botilia.gr, όλα τα κρασιά θα είναι διαθέσιμα σε μοναδικές προσφορές, ενώ οι γνωστές πια επικές ευκαιρίες θα σε αναγκάσουν να έρθεις με αυτοκίνητο!

Η είσοδος εννοείται ότι είναι δωρεάν!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Ώρα: 13.00 – 21.00

Διεύθυνση: Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 211 8508688