ΑΡΘΡΑ Σεμινάρια Οινογνωσίας Wine Insiders Επίπεδο 1

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ WINE INSIDERS ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Ο 7ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ SOLD OUT ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ WINE INSIDERS SEMINARS ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020!
Σεμινάρια Οινογνωσίας Wine Insiders Επίπεδο 1

Είσαι Wine Insider; Καιρός να γίνεις. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Το botilia.gr σε συνεργασία με το for Athens διοργανώνουν για 7η φορά το πάντα SOLD OUT Wine Insiders, ένα κύκλο σεμιναρίων οινογνωσίας με σκοπό να μάθεις με τον πιο αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο ό,τι χρειάζεται να ξέρεις αλλά και τα μυστικά του κρασιού.

Ο βραβευμένος Sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να σε εκπαιδεύσουν, κάνοντάς σε να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο και εμπλουτίζοντας σημαντικά τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σου.

Τα μαθήματα γευσιγνωσίας θα ξεκινήσουν στις 5 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες. Τα σεμινάρια οινογνωσίας θα πραγματοποιηθούν στο γνωστό, πρότυπο χώρο του botilia.gr, κάθε Τετάρτη στις 19:00 ενώ η τελευταία συνάντηση και το μάθημα συνδυασμού φαγητού με κρασί (food pairing) θα γίνει στο χώρο του Wine Bar του ξενοδοχείου for Athens.

 

Στα πέντε (5) 2ωρα μαθήματα,

  • Θα μάθεις τις βασικές έννοιες και τους όρους του χώρου του κρασιού και της γευσιγνωσίας
  • θα δοκιμάσεις και θα μάθεις να ξεχωρίζεις τις καλύτερες ελληνικές και ξένες ποικιλίες καθώς και τους διαφορετικούς τύπους κρασιού (μεθόδους οινοποίησης)
  • θα μάθεις να συνδυάζεις κρασί με φαγητό
  • Θα μάθεις τα μυστικά για να επιλέγεις κρασί

 

Στο τέλος του κύκλου θα έχεις δοκιμάσει δεκάδες εξαιρετικά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο και θα ξέρεις σε βάθος όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα αλλά και μικρά μυστικά για να διαλέγεις κρασί και να εντυπωσιάζεις (αν το θέλεις…).

Άσε που θα έχεις σημαντική έκπτωση σε όλες τις αγορές σου από το botilia.gr από εδώ και πέρα!

Οι 100+ μαθητές που παρακολούθησαν το Wine Insiders στους προηγούμενους 4 κύκλους, το αξιολόγησαν με: 

9.8 / 10

Μάθε τα μυστικά και γίνε και εσύ Wine Insider! 

SUPER EARLY BIRD
Έως 19 Ιανουαρίου
160€
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
EARLY BIRD
Έως 28 Ιανουαρίου
180€
ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Έως 5 Φεβρουαρίου
200€
ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 200 € (super early bird 160€ έως 19/01, early bird 180€ έως 28/01) και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00)  ή στο info@botilia.gr

Έναρξη σεμιναρίου: Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 19:00

Χώρος: Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα (χάρτης)

 

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Ο Αλέξανδρος είναι πιστοποιημένος Wine & Beer Sommelier από τη Genius in Gastronomy και το 2014 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου sommelier, ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές ανακηρύχθηκε 3ος καλύτερος sommelier στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και wine bars της Ελλάδας με σημαντικότερα το CTC, το Danai Beach & Resort στο Sani και το Wine not?. Έχει εργαστεί στην Ιταλία, στο Chez Moi και στο Duomo Caffe στην Πάδοβα ενώ είναι και εκπαιδευτής του Genius in Gastronomy. Τώρα είναι Head Sommelier στο εμβληματικό Α for Athens και εκπαιδευτής στο botilia.gr!