Είσαι Wine Insider; Καιρός να γίνεις. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!
Το botilia.gr σε συνεργασία με το A for Athens διοργανώνουν για 7η φορά το πάντα SOLD OUT Wine Insiders, ένα κύκλο σεμιναρίων οινογνωσίας με σκοπό να μάθεις με τον πιο αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο ό,τι χρειάζεται να ξέρεις αλλά και τα μυστικά του κρασιού.
Ο βραβευμένος Sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να σε εκπαιδεύσουν, κάνοντάς σε να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο και εμπλουτίζοντας σημαντικά τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σου.
Τα μαθήματα γευσιγνωσίας θα ξεκινήσουν στις 5 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες. Τα σεμινάρια οινογνωσίας θα πραγματοποιηθούν στο γνωστό, πρότυπο χώρο του botilia.gr, κάθε Τετάρτη στις 19:00 ενώ η τελευταία συνάντηση και το μάθημα συνδυασμού φαγητού με κρασί (food pairing) θα γίνει στο χώρο του Wine Bar του ξενοδοχείου A for Athens.
Στα πέντε (5) 2ωρα μαθήματα,
Στο τέλος του κύκλου θα έχεις δοκιμάσει δεκάδες εξαιρετικά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο και θα ξέρεις σε βάθος όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα αλλά και μικρά μυστικά για να διαλέγεις κρασί και να εντυπωσιάζεις (αν το θέλεις…).
Άσε που θα έχεις σημαντική έκπτωση σε όλες τις αγορές σου από το botilia.gr από εδώ και πέρα!
Οι 100+ μαθητές που παρακολούθησαν το Wine Insiders στους προηγούμενους 4 κύκλους, το αξιολόγησαν με:
9.8 / 10
Μάθε τα μυστικά και γίνε και εσύ Wine Insider!
Το κόστος συμμετοχής είναι 200 € (super early bird 160€ έως 19/01, early bird 180€ έως 28/01) και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.
Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο info@botilia.gr
Έναρξη σεμιναρίου: Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 19:00
Χώρος: Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα (χάρτης)
Αλέξανδρος Τριανταφύλλου Ο Αλέξανδρος είναι πιστοποιημένος Wine & Beer Sommelier από τη Genius in Gastronomy και το 2014 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου sommelier, ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές ανακηρύχθηκε 3ος καλύτερος sommelier στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και wine bars της Ελλάδας με σημαντικότερα το CTC, το Danai Beach & Resort στο Sani και το Wine not?. Έχει εργαστεί στην Ιταλία, στο Chez Moi και στο Duomo Caffe στην Πάδοβα ενώ είναι και εκπαιδευτής του Genius in Gastronomy. Τώρα είναι Head Sommelier στο εμβληματικό Α for Athens και εκπαιδευτής στο botilia.gr! |