ΑΡΘΡΑ The Spring Wine Seminars

THE SPRING WINE SEMINARS

ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!
The Spring Wine Seminars

Η αλήθεια είναι πως μετά τα τριήμερα του Μαρτίου, με τόσα φαγητά και τα συνοδευτικά τους κρασιά, κάπως κακομάθαμε. Και είπαμε λοιπόν, να το πάμε έτσι σερί μέχρι το Πάσχα και λίγο πιο μετά! Σκεφτήκαμε να μαζευτούμε στο χώρο του botilia.gr  για 4 Spring Wine Seminars και να μιλήσουμε πολύ απλά και κατανοητά, για θέματα που μας ζητάτε εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα είναι επιτέλους η κατάλληλη στιγμή!

Η Τίνα Παπασίνου (Απόφοιτος WSET Diploma, Εισηγήτρια στο WSPC) και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να σε εκπαιδεύσουν, κάνοντάς σε να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο και εμπλουτίζοντας σημαντικά τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σου. 

Τα σεμινάρια θα γίνουν με τη μορφή μεμονωμένων masterclasses, σε 4 συνολικά εβδομάδες (δες λεπτομέρειες για το κάθε ένα παρακάτω) και θα έχουν διάρκεια 2 ώρες. Έλα λοιπόν να δώσουμε ουσιαστικές απαντήσεις στα παρακάτω οινικά ερωτήματα:

 

Παρασκευή 12 Απριλίου 19:00-21:00

Κόστος: 45€ (Super early bird  34€early bird  40€ και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)

 

  • Chardonnay vs Βιδιανό. Σε μια τυφλή γευσιγνωσία θα μπορούσες να τα ξεχωρίσεις; Έλα να δοκιμάσεις 3 Chardonnay και 3 Βιδιανά και να δεις σε τι μοιάζουν και σε τι διαφέρουν.

Παρασκευή 19 Απριλίου 19:00-21:00

Κόστος: 55€  (Super early bird 40€ έως και 12/4, early bird 50€ έως και 15/4 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)

 

  • Sauvignon Blanc World Tour. Το ξέρουμε πολύ καλά πως έχεις δοκιμάσει πάρα πολλά Sauvignon Blanc. Eίναι όμως αρκετά, ώστε να παίζεις πλέον την ποικιλία στα δάχτυλα? Τα 7 Sauvignon Blanc από όλο τον κόσμο, ναι θα είναι!  

Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00-21:00

Κόστος: 55€  (Super early bird  40€ έως και 26/4, early bird  50€ έως και 3/5 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)

 

  • Ταννίνες και Οξύτητες. Το Α και το Ω του οινικού λεξιλογίου, αλλά ξέρεις πραγματικά να τις εντοπίζεις σωστά? Μάθε πώς διαφοροποιούνται τα επίπεδα έντασής τους, μετά από τη δοκιμή συνολικά 8 διαφορετικών κρασιών.

Παρασκευή 17 Μαΐου 19:00-21:00

Κόστος: 65€  (Super early bird  50€ έως και 2/5, early bird  58€ έως και 10/5 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)

 

Στο τέλος του κάθε masterclass θα έχεις δοκιμάσει εξαιρετικά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο και θα κατανοήσεις σε βάθος, όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα!

 

Μπες τώρα να κλείσεις τη θέση σου γιατί όπως και κάθε φορά, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο info@botilia.gr

Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα