Η αλήθεια είναι πως μετά τα τριήμερα του Μαρτίου, με τόσα φαγητά και τα συνοδευτικά τους κρασιά, κάπως κακομάθαμε. Και είπαμε λοιπόν, να το πάμε έτσι σερί μέχρι το Πάσχα και λίγο πιο μετά! Σκεφτήκαμε να μαζευτούμε στο χώρο του botilia.gr για 4 Spring Wine Seminars και να μιλήσουμε πολύ απλά και κατανοητά, για θέματα που μας ζητάτε εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα είναι επιτέλους η κατάλληλη στιγμή!
Η Τίνα Παπασίνου (Απόφοιτος WSET Diploma, Εισηγήτρια στο WSPC) και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να σε εκπαιδεύσουν, κάνοντάς σε να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο και εμπλουτίζοντας σημαντικά τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σου.
Τα σεμινάρια θα γίνουν με τη μορφή μεμονωμένων masterclasses, σε 4 συνολικά εβδομάδες (δες λεπτομέρειες για το κάθε ένα παρακάτω) και θα έχουν διάρκεια 2 ώρες. Έλα λοιπόν να δώσουμε ουσιαστικές απαντήσεις στα παρακάτω οινικά ερωτήματα:
Παρασκευή 12 Απριλίου 19:00-21:00
Κόστος: 45€ (Super early bird 34€, early bird 40€ και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)
Παρασκευή 19 Απριλίου 19:00-21:00
Κόστος: 55€ (Super early bird 40€ έως και 12/4, early bird 50€ έως και 15/4 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)
Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00-21:00
Κόστος: 55€ (Super early bird 40€ έως και 26/4, early bird 50€ έως και 3/5 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)
Παρασκευή 17 Μαΐου 19:00-21:00
Κόστος: 65€ (Super early bird 50€ έως και 2/5, early bird 58€ έως και 10/5 και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες)
Στο τέλος του κάθε masterclass θα έχεις δοκιμάσει εξαιρετικά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο και θα κατανοήσεις σε βάθος, όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα!
Μπες τώρα να κλείσεις τη θέση σου γιατί όπως και κάθε φορά, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες!
Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο info@botilia.gr
Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα