ΑΡΘΡΑ Τα ΒορΟινά 2015 έρχονται επιτέλους στην Αθήνα

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ 2015 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Τα ΒορΟινά 2015 έρχονται επιτέλους στην Αθήνα

Ήδη με τις εκδηλώσεις τους να έχουν κυκλώσει όλη την Αθήνα, τα «ΒορΟινά» κατεβαίνουν αυτή την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στο κέντρο της Αθήνας. Μια έκθεση θεσμός που οι καλοί φίλοι του κρασιού δεν χάνουν ποτέ.

Για μια ακόμη φορά οι οινοπαραγωγοί της Βορείου Ελλάδος έρχονται να μας δείξουν τον πλούτο του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα και να μας σαγηνεύουν με τα αρώματα και τις γεύσεις των καλύτερων κρασιών τους!

Γηγενείς και ξένες ποικιλίες, μόνες τους ή σε χαρμάνια, υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις αλλά και εκπλήξεις. Για πρώτη φορά φέτος, στα «ΒορΟινά» θα φιλοξενηθεί και ο θεσμός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οινοχόων που θα αναδείξει τον καλύτερο Έλληνα Sommelier για το έτος 2015 ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων. Η τελική φάση του διαγωνισμού θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Εκεί μπορείτε να δείτε τους καλύτερους να σερβίρουν σε πραγματικό περιβάλλον εστιατορίου.

Πέρα όμως από την έκθεση γιορτή της Κυριακής, σε όλη την Αθήνα μπορείτε να βρείτε παράλληλες εκδηλώσεις που συνδυάζουν κρασί και γαστρονομία. Αναζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες στο website των ΒορΟινών www.voroina.gr.

Στοιχεία:

Ξενοδοχείο Grande Bretagne

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

 

Ώρες λειτουργίας: 

11.00-17.00 για επαγγελματίες (Είσοδος: με πρόσκληση / επαγγελματική κάρτα)

17.00-22.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 5 ευρώ)