ΑΡΘΡΑ Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας - Διαγωνισμός

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΜΟΕ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΜΑΘΕ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!
Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας - Διαγωνισμός

Πριν από ένα περίπου χρόνο ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας (ΣΜΟΕ) με βασικό σκοπό την ενίσχυση των μικρών, οικογενειακών οινοποιείων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού κρασιού.

 Όπως σίγουρα ξέρεις, αγαπάμε τους μικρούς Έλληνες οινοποιούς. Για αυτό και όταν οι Μικροί Οινοποιοί κάνουν την 1η τους Έκθεση στην Αθήνα, δε θα το χάσουμε με τίποτα!!!

 Νέοι, αλλά και παλαιότεροι οινοποιοί από όλη την Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τα terroir της χώρας, τις τοπικές ποικιλίες και τα κρασιά – ορόσημα που δημιουργούνται με πάθος και μεράκι. 

Ένα χρόνο περίπου μετά την ίδρυσή του ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας απαριθμεί αυτή τη στιγμή 44 μέλη και για να το γιορτάσει αλλά και να γνωριστεί με το οινικό κοινό καλύτερα διοργανώνει την πρώτη του έκθεση.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο (The Hub Events) στα Πετράλωνα, την Κυριακή 7 & τη Δευτέρα 8 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ξεχωριστά κρασιά από ξεχωριστούς ανθρώπους (όπως είναι και το μότο τους). Σκοπός της έκθεσης είναι να εντυπωσιαστείς από τα μοναδικά δείγματα terroir όλης της Ελλάδας και να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω από την ετικέτα, μιας και η προσωπικότητα του οινοποιού είναι απόλυτα ταυτισμένη με το κρασί του.

Παράλληλα θα λάβουν χώρα πολύ ενδιαφέροντα Masterclasses από γνωστούς ανθρώπους του κρασιού που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

 5 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για για την 1η έκθεση των Μικρών Οινοποιών στην Αθήνα ενώ ένας υπερτυχερός θα κερδίσει τη συμμετοχή του στο Masterclass “Ακατέργαστα Διαμάντια του Ελληνικού Αμπελώνα» με το μοναδικό Nico Manessis. Μάθε περισσότερα στη σελίδα του botilia.gr στο Facebook και το Instagram.

 

 ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Στην έκθεση:

Ενιαίο κόστος εισιτηρίου για τις 2 ημέρες: 10 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)

Ηλεκτρονικές προεγγραφές:

Ενιαίο κόστος εισιτηρίου για τις 2 ημέρες: 8 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)

Επωφελήσου της έκπτωσης της ηλεκτρονικής προεγγραφής και επιπλέον, μπες στην κλήρωση για:

Κλήρωση 5 φιαλών Magnum από Μικρά Οινοποιεία της Ελλάδας

Κλήρωση 3 εξάδων αναμνηστικών ποτηριών έκθεσης Spiegelau

Dinner with a winemaker: Τετ-α-τετ με έναν Μικρό Οινοποιό Ελλάδας σε ένα μοναδικό personal master class!

1+ 1 δώρο (5 τυχεροί κερδίζουν δεύτερο εισιτήριο δωρεάν)

 

Πληροφορίες:

The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα)

Ωράριο Έκθεσης

Κυριακή 7 Απριλίου //  14.00 – 20.00

Δευτέρα 8 Απριλίου //  11.00 – 19.00