ΑΡΘΡΑ Πόσο θα πληρώνατε για να μαζέψετε τα σταφύλια του Sting;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΟΥ STING;

ΟΤΑΝ Ο ΤΡΥΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ MARKETING...
Πόσο θα πληρώνατε για να μαζέψετε τα σταφύλια του Sting;

Κάθε χρόνο, λίγο πριν τον τρύγο οι παραγωγοί αναζητούν το εργατικό δυναμικό που θα τους βοηθήσει στη συγκομιδή. Επιστρατεύουν οικογένεια, φίλους και όσο εργατικό δυναμικό μπορούν να βρουν προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του τρύγου. Από την άλλη θα χρειαστεί να ξοδέψετε 260 ευρώ για να μαζέψετε τα σταφύλια του Sting!

Όχι, η τιμή δεν περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για να πάτε ως την Τοσκάνη όπου βρίσκεται το κτήμα του ή εισιτήριο για κάποια από τις sold out συναυλίες του! Τόσα είναι τα χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσετε για να συμμετέχετε στον τρύγο του Κτήματος Il Pallagio.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει προσέλευση στο κτήμα Il Pallagio στις 11:30 (αργούτσικα για τρύγο...). Στη συνέχεια πικνίκ στο γκαζόν μπροστά στη αρχοντικό του 16ου αιώνα όπου ο υπεύθυνος του κτήματος θα σας εξηγήσει τη δουλειά που θα πρέπει να κάνετε καθώς και τις τεχνικές του τρύγου. Θα εργαστείτε για περίπου 4 ώρες συλλέγοντας σταφύλια μαζί με τους εργαζόμενους στο κτήμα και αφού τελειώσετε μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα κρασιά του κτήματος καθώς και το πρόσφατα εμφιαλωμένο Message in a bottle του 2010. Άλλες ετικέτες του κτήματος είναι το Sister Moon, το When we dance και το Casino delle vie.

Το κτήμα εκτός από κρασί παράγει ελαιόλαδο και μέλι οπότε αν χάσατε τον τρύγο μπορείτε σε μερικούς μήνες να συνδράμετε - με το αζημείωτο πάντα - στο μάζεμα της ελιάς.

Αν συναντήσεις τον Sting ίσως και να αξίζει...