Πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη μισή κουτάλα λάδι.Καβουρδίζουμε ελαφρώς το ψιλικομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το σπανάκι.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, μισό κουτί κονκασέ, μία φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη, μισή κόκκινη πιπεριά μικρή (τουρκάκι) και μισό φύλο δάφνης. Βάζουμε νερό ώστε να καλυφθεί το σπανάκι. Αλατίζουμε.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να μαλακώσει το σπανάκι. Προσθέτουμε μια κουτάλα ρύζι γλασσέ και το αφήνουμε να βράσει για 15΄.
Δύο (2) λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό προσθέτουμε τον άνιθο για να δώσουμε άρωμα.