ΑΡΘΡΑ Κύριος Bar - Restaurant

ΚΥΡΙΟΣ BAR - RESTAURANT

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ BAR RESTAURANT ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!
Κύριος Bar - Restaurant

Έχεις πήξει στο γραφείο και θες να πας κάπου να ξεχάσεις τα deadlines και τα ραντεβού; Σου έχουμε τη λύση!Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη, βρίσκεται το πιο όμορφο και ατμοσφαιρικό bar restaurant της Αθήνας, ο Κύριος. Σίγουρα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί, κάποιο από τα ευφάνταστα γλυκά του ή ένα επικό πρωινά αλλά αλλού είναι το θέμα μας! Στον Κύριο μπορείς να φας πολύ νόστιμα και προσεγμένα πιάτα συνοδεία εξαιρετικών κρασιών. Ε ναι όπως καταλαβαίνεις δε θα σου προτείναμε κάποιο μαγαζί που η λίστα κρασιών του να μην είναι εφάμιλλη με αυτή των καλύτερων wine bars της Αθήνας! 

Κύριος Bar

Και τώρα το καλύτερο: Η κουζίνα προσφέρει ένα μενού με finger food που μπορείς να τα πάρεις ακόμα και κατ’ άτομο για να μην πίνεις το κρασί σου ή το ποτό σου σκέτο. Το μενού περιλαμβάνει θεικές μπρουσκέτες με τατάκι τόνου και κρέμα wasabi, σουβλάκια μαριναρισμένης γαρίδας και spring rolls μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά μια φιάλη Moschopolis 6 ή ένα Sir’s Martini. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως η μπάρα του Κύριου τα σπάει, σερβίροντας κλασικά και ελαφρώς πειραγμένα cocktails που αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου.

Bonus tip: Σερβίρει απίθανο brunch τα Σαββατοκύριακα με αυγά Benedict, pancakes από χαρούπι, Croque monsieur και πολλά πολλά άλλα! 

 

Στοιχεία

Κύριος Bar Restaurant

Δορυλαίου 4, 11521, Αθήνα

Τηλ: 210 6400615