ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτόπουλο με τυρί Φιλαδέλφια, ρόκα και καρότο

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΧΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.

ΥΛΙΚΑ

αλάτι

800γρ φιλετάκια κοτόπουλο (στήθος)

2 -3 μέτρια καρότα

Ρόκα

1 πακέτο Philadelphia

1 φλυτζάνι ζωμό κότας

1 ποτήρι κρασί

Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)

Αλάτι

Πιπέρι


ΟΔΗΓΙΕΣ

- Καθαρίζω τα καρότα. Τα βράζω και τα κόβω σε σχήμα πενάκι

- Πλένω την ρόκα και την αφήνω σε ένα πιάτο

- Αλατοπιπερώνω το κοτόπουλο

- Σωτάρω τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα σβήνω με λευκό κρασί

- Προσθέτω ένα πακέτο Philadelphia και 1/2 φλυτζανιού ζωμό κότας

- Αφήνω να βράσουν 5' (αν χρειαστεί προσθέτω και τον υπόλοιπο ζωμό)

- Ρίχνω τα καρότα και τη ρόκα και σβήνω την φωτιά.

 

Σερβίρεται με ρύζι μπασμάτι

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο