αλάτι
800γρ φιλετάκια κοτόπουλο (στήθος)
2 -3 μέτρια καρότα
Ρόκα
1 πακέτο Philadelphia
1 φλυτζάνι ζωμό κότας
1 ποτήρι κρασί
Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)
Αλάτι
Πιπέρι
- Καθαρίζω τα καρότα. Τα βράζω και τα κόβω σε σχήμα πενάκι
- Πλένω την ρόκα και την αφήνω σε ένα πιάτο
- Αλατοπιπερώνω το κοτόπουλο
- Σωτάρω τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα σβήνω με λευκό κρασί
- Προσθέτω ένα πακέτο Philadelphia και 1/2 φλυτζανιού ζωμό κότας
- Αφήνω να βράσουν 5' (αν χρειαστεί προσθέτω και τον υπόλοιπο ζωμό)
- Ρίχνω τα καρότα και τη ρόκα και σβήνω την φωτιά.
Σερβίρεται με ρύζι μπασμάτι