ΑΡΘΡΑ Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΟιΝοτικά 2016!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016!

ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΟιΝοτικά 2016!

Τα ΟιΝοτικά κάνουν για 1η φορά απόβαση στην Αθήνα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου! Τα “Wines of Crete” Θα παρουσιάσουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο αμπελώνας της Κρήτης. Μονοποικιλιακά αριστουργήματα, χαρμάνια αλλά και αποστάγματα θα μας περιμένουν σε μια από τις πρωτοεμφανιζόμενες και πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις της χρονιάς.

23 παραγωγοί έρχονται για να αποδείξουν ότι είναι η Κρήτη είναι μάλλον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οινική ζώνη της Ελλάδας, σε μια επίδειξη της δυναμικής των ποικιλιών της.

Το Botilia.gr και τα Wines of Crete σας προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή του Κρητικού Αμπελώνα στην Αθήνα και δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν πρόσκληση στην εκδήλωση!

Διαγωνισμός

Γράψε τη λέξη ΟιΝοτικά στα σχόλια της παραγγελίας σου μέχρι την Τετάρτη 26/10 στις 24:00, και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωρεάν πρόσκληση στα ΟιΝοτικά 2016!

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του botilia.gr στο Facebook και στο blog μας το πρωί της Πέμπτης, ενώ οι ίδιοι θα ενημερωθούν με email.

 

Πληροφορίες

Ξενοδοχείο Grande Bretagne | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας:

12.00-14.00 για επαγγελματίες (Είσοδος: αυστηρά με επαγγελματική κάρτα)

14.00-20.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 5€)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: www.winesofcrete.gr