ΑΡΘΡΑ Καλύτερο Online Shop Κρασιού στην Ελλάδα!

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE SHOP ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΟ BOTILIA ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE SHOP ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ E-VOLUTION AWARDS 2019,, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ E-COMMERCE!
Καλύτερο Online Shop Κρασιού στην Ελλάδα!

Ναι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Τo botilia.gr  βραβεύτηκε ως το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης κρασιού στην Ελλάδα, στα e-volution awards 2019! Για την ακρίβεια η διάκριση είναι ακόμη μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι το βραβείο αφορά το καλύτερο online shop στην κατηγορία Food and Drinks γενικότερα.

Το botilia.gr είναι η online πλατφόρμα που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του κρασιού δίνοντας στους χρήστες της τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα καλύτερα κρασιά «ψαγμένων» Ελλήνων οινοπαραγωγών και boutique οινοποιείων από όλο τον κόσμο, σε μοναδικά προνομιακές τιμές.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία AI, η εμπειρία που απολαμβάνει κάθε χρήστης στο site του botilia.gr είναι απόλυτα προσωποποιημένη. Η πρωτοποριακή εφαρμογή mySommelier δημιουργεί το γευστικό προφίλ του χρήστη και προτείνει ακριβώς τα κρασιά που ταιριάζουν στις γευστικές του προτιμήσεις.

Αν δεν είσαι μέλος ήδη, γίνε τώρα εδώ δωρεάν και απόλαυσε την καλύτερη και πιο προσωποποιημένη εμπειρία κρασιού που είχες ποτέ.