ΑΡΘΡΑ Botilia.gr: Καλύτερη online κάβα 2019, 2020 & 2021

BOTILIA.GR: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΚΑΒΑ 2019, 2020 & 2021

ΤΟ BOTILIA.GR ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΚΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Botilia.gr: Καλύτερη online κάβα 2019, 2020 & 2021

Το ξέρεις πως δε μας αρέσει να περιαυτολογούμε, αλλά το ότι είμαστε η Καλύτερη online κάβα στην Ελλάδα είναι πλέον επιβεβαιωμένο και με τη βούλα! Και όταν λέμε βούλα εννοούμε πως βραβευτήκαμε από τα e-volution awards, τον σημαντικότερο θεσμό για e-commerce, ως η καλύτερη online κάβα στην Ελλάδα, για 3η συνεχόμενη χρονιά (2019, 2020 και 2021). Τι σημαίνει αυτό; Θα σου πούμε με απλά λόγια πως τα σημαντικότερα eshops και e-commerce agencies λαμβάνουν μέρος, κάθε χρόνο, σε αυτό το διαγωνισμό και πίστεψε μας, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Φέτος μάλιστα, μεγαλύτερος από ποτέ! Μπορείς λοιπόν να φανταστείς την τεράστια χαρά μας όταν βραβευτήκαμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Το γιορτάζουμε λοιπόν και κερνάμε!

Χρησιμοποίησε τον κωδικό BESTONLINESHOP έως τα Μεσάνυχτα της Κυριακής 20/12 και θα πάρεις δώρο μια φιάλη αξίας 12€, κερασμένη από εμάς*!

 

Το ήξερες όμως ότι το botilia δεν ξεκίνησε σαν online κάβα αλλά σαν blog; O Άγγελος Δαμουλιάνος, ο εμπνευστής του botilia, κόλλησε το μικρόβιο του κρασιού και έφτιαξε ένα blog στο οποίο έγραφε για τα ελληνικά κρασιά που δοκίμαζε με φίλους του οινολόγους και ανθρώπους του κρασιού. Τα κρασιά προέρχονταν κυρίως από μικρά οινοποιεία που κάποιος από την παρέα είχε επισκεφτεί και δεν ήταν διαθέσιμα στην αγορά. Τα μικρά διαμαντάκια που δοκίμαζαν ήταν δύσκολο να φτάσουν στον καταναλωτή. Οι followers του blog ανέβαιναν γρήγορα με αρκετούς από αυτούς να θέλουν να συμμετέχουν στις ομαδικές παραγγελίες της ομάδας. Όπως καλά φαντάζεσαι, δεν άργησε πολύ από blog να μετατραπεί σε online κάβα που θα έφερνε στην πόρτα σου τα πιο σπάνια, ελληνικά κρασιά από boutique οινοποιεία.

Από τότε το botilia μεγάλωσε πολύ! Η ομάδα που το πλαισιώνει, απαρτίζεται από παθιασμένους ανθρώπους του κρασιού: sommeliers, γευσιγνώστες, οινολόγους , που αναζητούν και βρίσκουν μόνο τα καλύτερα -αρχικά- Ελληνικά κρασιά και στη συνέχεια κρασιά από όλο τον κόσμο. Και είμαστε αυστηροί, έχοντας σαν μότο μας «αν δεν θα το αγοράζαμε για το σπίτι μας δε μπαίνει στο botilia. Πλέον στη γκάμα του botilia μπορείς να βρεις τα καλύτερα κρασιά όλων των φημισμένων, αλλά και των πιο ανερχόμενων, περιοχών του κόσμου. Επίσης υπάρχει ειδική ενότητα που αφορά τα φυσικά κρασιά, τη μεγάλη τάση της εποχής, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως το botilia, χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή AI εφαρμογή, το mySommelier. Τι είναι; Απαντώντας σε 7 απλές ερωτήσεις μπορείς να βρεις τα κρασιά που σου ταιριάζουν όπως ένας sommelier θα σου τα πρότεινε σε κάποιο εστιατόριο ή wine bar. Μπορείς να αξιολογείς κάθε κρασί που δοκιμάζεις και να κάνεις τις επιλογές του MySommelier ακόμα πιο προσωπικές, τέλειο ε;

Το δυνατό χαρτί μας όμως είναι η προσωπική σχέση που έχουμε μαζί σου, πράγμα πολύ σπάνιο για μια online κάβα.  Είμαστε πάντα ένα τηλέφωνο ή ένα email μακριά για να σου προτείνουμε τι κρασιά θα πάρεις για ένα τραπέζι, για τα Χριστούγεννα ή ακόμα και για το γάμο σου. Ευτυχώς, θυμόμαστε πάντα τι σου αρέσει και έτσι οι προτάσεις μας είναι προσωπικές και εξατομικευμένες γιατί είσαι μοναδικός για μας! Από την άλλη φροντίζουμε να γνωριζόμαστε και να ερχόμαστε πιο κοντά, είτε διοργανώνοντας open day στο χώρο μας, γευσιγνωσίες και σεμινάρια κρασιού, είτε μέσα από τα secret wine experiences σε απίθανα μέρη!

Κλείνοντας θέλουμε να σου πούμε ευχαριστώ. Ναι, τα βραβεία είναι πολύ σημαντικά αλλά το μεγαλύτερο είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνεις όλα αυτά τα χρόνια και μας βάζεις στο σπίτι και το τραπέζι σου, σε σημαντικές αλλά και καθημερινές στιγμές. Το botilia δε θα ήταν η καλύτερη online κάβα χωρίς εσένα!

 

Η ομάδα του Botilia.gr

 

 

* Ισχύει για παραγγελίες άνω των 50€ και δεν συνδυάζεται με άλλη έκπτωση ή κουπόνι.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 30€ εντός Αττικής και άνω των 150€ σε όλη την Ελλάδα, με μεταφορική εταιρεία.