ΑΡΘΡΑ Botilia.gr: Καλύτερη online κάβα και το 2023!

BOTILIA.GR: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΚΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ 2023!

ΤΟ BOTILIA.GR ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΚΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Botilia.gr: Καλύτερη online κάβα και το 2023!

Το ξέρεις πως δε μας αρέσει να περιαυτολογούμε, αλλά το ότι είμαστε η Καλύτερη Οnline Kάβα στην Ελλάδα είναι πλέον επιβεβαιωμένο και με τη βούλα! Και όταν λέμε βούλα εννοούμε πως βραβευτήκαμε από τα e-volution awards, τον σημαντικότερο θεσμό για e-commerce, ως η καλύτερη online κάβα στην Ελλάδα, για 5η συνεχόμενη χρονιά (2019, 2020, 2021, 2022 και 2023). Τι σημαίνει αυτό; Θα σου πούμε μόνο πως τα σημαντικότερα eshops και e-commerce agencies λαμβάνουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και πίστεψε μας, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Φέτος μάλιστα, μεγαλύτερος από ποτέ! Μπορείς λοιπόν να φανταστείς την τεράστια χαρά μας όταν βραβευτήκαμε, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά! 

Το γιορτάζουμε κάνοντάς σου ΔΩΡΟ 1 ΦΙΑΛΗ με την επόμενη παραγγελία σου!*

Και μιας και διάβασες ως εδώ, να σου πούμε και λίγα λόγια για την ιστορία του Botilia. Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια από μια παρέα φίλων με μεγάλο πάθος για το κρασί και ένα blog. O Άγγελος Δαμουλιάνος, ο εμπνευστής του botilia, δημιούργησε ένα blog στο οποίο έγραφε για τα ελληνικά κρασιά που δοκίμαζε με φίλους του οινολόγους και ανθρώπους του κρασιού. Τα κρασιά προέρχονταν κυρίως από μικρά, άγνωστα οινοποιεία που κάποιος από την παρέα είχε επισκεφτεί ή συναντήσει σε κάποια έκθεση και δεν ήταν διαθέσιμα στην αγορά. Τα μικρά διαμαντάκια που δοκίμαζαν ήταν δύσκολο να φτάσουν στον καταναλωτή και η παρέα έκανε ομαδικές παραγγελίες από όσα με αυστηρά κριτήρια επέλεγε. Οι followers του blog πολλαπλασιάζονταν γρήγορα με αρκετούς από αυτούς να θέλουν να συμμετέχουν στις ομαδικές παραγγελίες της παρέας. Όπως σωστά φαντάζεσαι, δεν άργησε πολύ από blog να μετατραπεί σε online κάβα που θα έφερνε στην πόρτα σου τα πιο σπάνια, ελληνικά κρασιά από boutique οινοποιεία.

Από τότε το botilia μεγάλωσε πολύ! Η ομάδα που το πλαισιώνει, απαρτίζεται από παθιασμένους ανθρώπους του κρασιού: sommeliers, γευσιγνώστες, οινολόγους και DipWSETs που αρχικά αναζητούσαν και έβρισκαν μόνο τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά, από μικρά, boutique οινοποιεία, δυσεύρετες ποικιλίες και σπάνιες εμφιαλώσεις. Αργότερα αυτό δεν μας αρκούσε και αρχίσαμε να οργώνουμε τον παγκόσμιο χάρτη και να ανακαλύπτουμε εξαιρετικά κρασιά από όλο τον κόσμο. Να ξέρεις πως ήμασταν και είμαστε πολύ αυστηροί και απόλυτα πιστοί στην αρχή μας που είναι "Αν δεν θα το αγοράζαμε για εμάς δε θα μπαίνει στο botilia". Αυτό είναι το μότο μας. Πλέον στις προτάσεις του botilia μπορείς να βρεις τα καλύτερα κρασιά όλων των φημισμένων, αλλά και των πιο ανερχόμενων περιοχών του κόσμου, από γνωστές ή άγνωστες ποικιλίες. Επίσης υπάρχει ειδική ενότητα που αφορά τα φυσικά κρασιά, τη μεγάλη τάση της εποχής, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για αυτά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως το botilia παρέχει μια πρωτοποριακή AI εφαρμογή, το mySommelier. Τι είναι; Απαντώντας σε 7 απλές ερωτήσεις μπορείς να βρεις τα κρασιά που σου ταιριάζουν όπως ένας sommelier θα σου τα πρότεινε σε κάποιο εστιατόριο ή wine bar. Μπορείς να αξιολογείς κάθε κρασί που δοκιμάζεις και να κάνεις τις επιλογές του MySommelier ακόμα πιο προσωπικές, τέλειο ε;

Το δυνατό χαρτί μας όμως είναι η προσωπική σχέση που έχουμε μαζί σου, αφού μας ξέρεις όλους με το μικρό μας όνομα, πράγμα πολύ σπάνιο για μια online καβα.  Είμαστε πάντα ένα τηλέφωνο ή ένα email μακριά για να σου προτείνουμε τι κρασιά θα πάρεις για ένα τραπέζι, για τη γιορτή ή ακόμα και για το γάμο σου. Ευτυχώς, θυμόμαστε πάντα τι σου αρέσει και έτσι οι προτάσεις μας είναι προσωπικές και εξατομικευμένες γιατί είσαι μοναδικός για μας! Από την άλλη φροντίζουμε να γνωριζόμαστε και να ερχόμαστε πιο κοντά, είτε διοργανώνοντας open day στο χώρο μας, γευσιγνωσίες και σεμινάρια κρασιού, είτε μέσα από τα secret wine experiences σε απίθανα μέρη! Ακόμα και μέσα στον covid δε χάσαμε την επαφή μας αφού φροντίσαμε να ερχόμαστε σπίτι σου μέσω virtual wine tastings, δοκιμάζοντας μαζί σου, για πρώτη φορά, όλα τα "καυτά", πολυσυζητημένα κρασιά της εποχής και όλα όσα σου κέντριζαν το ενδιαφέρον.  

Κλείνοντας θέλουμε να σου πούμε ευχαριστώ. Ναι, τα βραβεία είναι πολύ σημαντικά αλλά το μεγαλύτερο είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνεις όλα αυτά τα χρόνια και μας βάζεις στο σπίτι και το τραπέζι σου, στις σημαντικές και τις καθημερινές στιγμές. Το botilia δε θα ήταν η καλύτερη online κάβα για 5η συνεχόμενη χρονιά χωρίς εσένα, οπότε σε ευχαριστούμε πολύ!

 

Η ομάδα του Botilia.gr

 

* Ισχύει για παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων