ΑΡΘΡΑ Αυτόριζο, Βράνα Πέτρα, Καϊάφας στην πρώτη live δοκιμή!

ΑΥΤΟΡΙΖΟ, ΒΡΑΝΑ ΠΕΤΡΑ, ΚΑΪΑΦΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ LIVE ΔΟΚΙΜΗ!

ΤΑ ΝΕΑ, ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΡΑΝΑ ΠΕΤΡΑ, ΑΥΤΟΡΙΖΟ, ΚΑΪΑΦΑΣ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒOTILIA ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ VIRTUAL WINE TASTING ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!
Αυτόριζο, Βράνα Πέτρα, Καϊάφας στην πρώτη live δοκιμή!

Θέλεις να δοκιμάσεις το προφυλλοξηρικό Αυτόριζο ή το εντυπωσιακό Βράνα Πέτρα του Θυμιόπουλου; Αναρωτιέσαι πως μπορεί να είναι ένα signle vineyard Ξινόμαυρο από το ζεστό αμπελοτόπι Καϊάφας; Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις (κατά κάποιον τρόπο) και τα τρία αυτά συλλεκτικά κρασιά! Παρακολούθησε live την Πέμπτη στις 12:00 το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, την οριζόντια δοκιμή των τριών νέων κρασιών του Θυμιόπουλου και κάντα δικά σου πρώτος από όλους (όσο προλαβαίνεις)!

Ο άνθρωπος που άλλαξε το Ξινόμαυρο για πάντα, ο rock star της Νάουσας, ο Απόστολος Θυμιόπουλος μας φέρνει 3 διαφορετικά και άκρως συλλεκτικά single vineyard Ξινόμαυρα: το Αυτόριζο, το Καϊάφας και το Βράνα Πέτρα.

Τα τρία αυτά βαριά πυροβολικά προσγειώνονται στο botilia και η αναμονή σου επιτέλους τελειώνει! Ξέρουμε πως ανυπομονείς να τα δοκιμάσεις και να μάθεις περισσότερα γι’ αυτά, έτσι αποφασίσαμε να τα δοκιμάσουμε live μαζί σου, σε ένα live streaming virtual wine tasting.

Μας εμπιστεύεσαι χρόνια να δοκιμάζουμε τα κρασιά που σε συντροφεύουν σπίτι σου, σε καθημερινές ή μεγάλες στιγμές οπότε ήρθε η ώρα να δεις ακριβώς πως το κάνουμε και μάλιστα με τα πιο σπουδαία ελληνικά κρασιά της χρονιάς.

Συντονίσου στις 12:00, Πέμπτη 3/12 εδώ για να δεις το μεγαλύτερο virtual wine tasting που έγινε ποτέ:

https://youtu.be/pwSzEvkf0fI

https://www.facebook.com/botilia.gr

https://www.instagram.com/botiliagr/?hl=el

και κράτα σημειώσεις για να αποφασίσεις ποιο (αν όχι όλα) θα βάλεις στη συλλογή σου!