ΑΡΘΡΑ Jazz & Wine Night με το Κλήμα Γράμψα!

JAZZ & WINE NIGHT ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΓΡΑΜΨΑ!

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ JAZZ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΓΡΑΜΨΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!
Jazz & Wine Night με το Κλήμα Γράμψα!

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα εξαιρετικά κρασιά του Κλήματος Γράμψα από τη Ζάκυνθο στα Jazz & Wine Nights στο Botilia.gr Wine Spot at Yoleni's. Οι sommeliers του botilia.gr θα είναι εκεί για να  σου προτείνουν εξαιρετικά κρασιά του κτήματος που έχει βάλει τη Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδας και έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία. Θα μπορείς να τα απολαύσεις όλα σε ειδική τιμή για εκείνο το βράδυ.

Το Κλήμα Γράμψα βρίσκεται στο ημιορεινό ριζίτικο χωριό Λαγωπόδο, στο πανέμορφο νησί στου Ιονίου Πελάγους, τη Ζάκυνθο. Μια αμπελουργική ζώνη με μεγάλη δυναμική και σημαντικές προοπτικές παραγωγής οίνων με ποιότητα ονομαστή. 

Το Κλήμα Γράμψα δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τον ανεξερεύνητο πλούτο των Ζακυνθινών ποικιλιών. Οι αμπελώνες μας στη Ζάκυνθο προσφέρουν εξαιρετικά σε ποιότητα Αυγουστιάτη και Γουστολίδι που εκφράζουν με εκπληκτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών και το οικοσύστημα της περιοχής. Η αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα της πρώτης ύλης και η προσεγμένη οινοποίηση έδωσε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κάνοντας πλουσιότερη την παλέτα των Ελληνικών οίνων.

 

Πληροφορίες

Yoleni's Flagship Store Κολωνάκι

Διεύθυνση: Σόλωνος 9, Κολωνάκι

Ημερομηνία: Παρασκευή 26/5/2017 19:00

Τηλ πληροφοριών: 211 8508688

email: [email protected]