Βάζουμε τους χοχλιούς μέσα σε μια λεκάνη με νερό και τους αφήνουμε περίπου μισή ώρα για να μαλακώσουν οι μεμβράνες τους. Τους ξεκολλάμε καθώς έχουν την τάση να κολλάνε μεταξύ τους.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με μια κουταλιά αλάτι και τους ρίχνουμε μέσα για περίπου 5 λεπτά. Τους αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τους ξεπλένουμε καλά με άφθονο νερό. Πετάμε όσους δεν έχουν βγάλει το κεφάλι τους έξω.
Τους βάζουμε με την τρύπα προς τα κάτω σε ένα τηγάνι που έχουμε πασπαλίσει με χοντρό αλάτι. Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το λάδι και προσθέτουμε το δεντρολίβανο. Τηγανίζουμε για 5 λεπτά και σβήνουμε με το ξύδι.
Σερβίρουμε με επιπλέον δενδρολίβανο και περιχύνουμε με το ζουμί που έχουμε φροντίσει να μείνει στο τηγάνι.