ΑΡΘΡΑ Heteroclito

HETEROCLITO

ΑΠΟΠΝΕΟΝΤΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ HETEROCLITO ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΥΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!
Heteroclito

Σαν να είναι βγαλμένο από ένα όμορφο Παριζιάνικο όνειρο, το Heteroclito που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Πετράκη, απέναντι από την εκκλησία της Μητρόπολης, δίνει ένα κοσμοπολίτικο άρωμα στις εξόδους σου. Η αύρα αυτή μπορεί να οφείλεται στα πολυάριθμα ταξίδια ανά τον κόσμο, που έχουν κάνει η Madeleine και ο Δημήτρης, δοκιμάζοντας κρασιά και ανταλλάσσοντας απόψεις με αξιόλογους ανθρώπους του κρασιού αλλά και από την γαλλική καταγωγή της Madeleine. Στην πανέμορφη μπάρα του, από Ινδικό μάρμαρο, μπορείς να χαλαρώσεις και να κουβεντιάσεις ακούγοντας μοναδικές μουσικές.

 

Στην πολύ προσεγμένη λίστα του, που ανανεώνεται κάθε μήνα, θα βρεις σπάνια κρασιά από τον ελληνικό ή τον διεθνή αμπελώνα, πρωτοεμφανιζόμενες ετικέτες και παλιές χρονιές, με έμφαση στις βιολογικές και βιοδυναμικές καλλιέργειες καθώς και τις φυσικές οινοποιήσεις. Αν πάλι πεινάσεις, εκλεκτές ποικιλίες αλλαντικών και τυριών φιγουράρουν στα τραπεζάκια του και μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά όποιο κρασί και αν διαλέξεις.

 

Στοιχεία

Heteroclito cave & bar a vin

Φωκίωνος 2 και Πετράκη 30, Σύνταγμα

τηλ:30 210 32 39 406

http://www.heteroclito.gr/