ΑΡΘΡΑ Ενδοχώρα Άνδρος

ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΣ

ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΙΑΤΑ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΚΡΑΣΙ! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ;
Ενδοχώρα Άνδρος

Μινιμαλιστικό και παράλληλα σικ, το Εστιατόριο Ενδοχώρα της Κυβέλης Τσαπέκου και του Κίμωνα Κατενίδη, στη Χώρα της Άνδρου, αποτελεί top επιλογή για τους απανταχού καλοφαγάδες. Πάνω σε έναν γραφικό πεζόδρομο και με λευκό, νησιώτικο ντεκόρ σου τραβάει το βλέμμα με τη μια, αλλά αν πλησιάσεις λίγο, οι ευωδιές της κουζίνας σε καλούν σχεδόν επιτακτικά. Ο Κίμωνας εμπνέεται από τα τοπικά προϊόντα και δημιουργεί πιάτα μεσογειακής κουζίνας και ασύγκριτης νοστιμιάς. Η Κυβέλη ασχολείται με την επιλογή κρασιών από όλη την Ελλάδα, διαλέγοντας ετικέτες από boutique οινοποιεία.

Κολοκυθοκεφτέδες , καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, φρέσκο ψάρι αλλά και μια Ανδριώτικη καρμπονάρα φιγουράρουν στο μενού. Ειδική μνεία βέβαια πρέπει να γίνει στις λεπτές και υπερτραγανές τηγανιτές πατάτες που τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Το πάντρεμα φαγητού – κρασιού προσφέρει μια μοναδική γαστροοινική εμπειρία και ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Οι αρκετές επιλογές κρασιού σε φιάλη αλλά και σε ποτήρι δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

 

Στοιχεία

Εστιατόριο Ενδοχώρα

Γ. Εμπειρίκου, Χώρα Άνδρου

Τηλ. 22820 23207 / 6932 462487