ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΜΟΕ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΜΟΕ

«ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 60 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΜΟΕ

Ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας (ΣΜΟΕ) ιδρύθηκε πριν από 6 περίπου χρόνια, με βασικό σκοπό την ενίσχυση των μικρών και οικογενειακών οινοποιείων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού κρασιού.

Φέτος η υπερηφάνεια μας δεν μπορεί να κρυφτεί, όχι μόνο γιατί ο αριθμός των μελών του συνδέσμου έχει αυξηθεί κατά πολύ από την πρώτη χρονιά (έφτασε τους 60!), αλλά και γιατί η ευκαιρία τους να γνωριστούν με το οινικό κοινό, κάθε χρόνο έχει και μεγαλύτερη απήχηση, που μας φέρνει λοιπόν στην 6η Έκθεσή τους στην Αθήνα! Και φυσικά δεν πρέπει να χάσεις!

Οι νέοι, αλλά και παλαιότεροι οινοποιοί από όλη την Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τα terroir της χώρας, τις τοπικές ποικιλίες και τα κρασιά – ορόσημα που δημιουργούνται με πάθος και μεράκι.

Όλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις στην αίθουσα «Μηχανουργείο» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 11 & τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω από την ετικέτα, μιας και όπως ήδη πλέον ξέρεις, η προσωπικότητα του οινοποιού είναι απόλυτα ταυτισμένη με το κρασί του!

Φέτος 10 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ατομικές προσκλήσεις διημέρου για την 6η έκθεση των Μικρών Οινοποιών στην Αθήνα. Με κάθε αγορά από το botilia.gr από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου κερδίζεις 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 10/2 στις 14:00!

Οι τυχεροί είναι οι:

Κυριάκος Μ.

Αθανάσιος Ο.

Lena H.

Δημήτρης Δ.

Αυγουστίνος Α.

Χάρης Θ.

Νικόλαος Σ.

Κωνσταντίνος Χ.

Gil S.

Σωτηρία Σ.

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email και sms για να παραλάβουν την ηλεκτρονική τους πρόσκληση.

Παράλληλα θα λάβουν χώρα πολύ ενδιαφέροντα workshops από γνωστούς ανθρώπους του κρασιού που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ενιαίο κόστος εισιτηρίου για τις 2 ημέρες: 20 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)

Kόστος εισιτηρίου για 1 ημέρα: 12 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)

 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου //  11.00 – 19.00

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου //  11.00 – 19.00