ΑΡΘΡΑ Κέρδισε ένα Garrus - Chateau d'Esclans αξίας 160€!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ GARRUS - CHATEAU D'ESCLANS ΑΞΙΑΣ 160€!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ!
Κέρδισε ένα Garrus - Chateau d'Esclans αξίας 160€!

Η θερμοκρασία αγγίζει κόκκινα και αν ονειρεύεσαι και εσύ παραλίες, παρέες και απολαυστικά καλοκαιρινά κρασιά που θα δώσουν αριστοκρατική αίγλη στην εικόνα, σου έχουμε ένα τρομερό νέο!

Αλλά πρώτα ας σου πούμε λίγα λόγια για το Garrus, το ροζέ Glam Rock της Προβηγκίας. Το Garrus παράγεται στο Chateau d’ Esclans που ιδρύθηκε το 2006. Πίσω από αυτό βρίσκεται ένας από τους πιο επαναστατικούς τύπους της οινικής γαλλικής σκηνής, αφού ήταν εκείνος που σηματοδότησε τη ροζέ επανάσταση της Προβηγκίας.

Εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια, τα ροζέ κρασιά που παράγει συναρπάζουν κοινό και κριτικούς, αποσπούν τις υψηλότερες βαθμολογίες σε όλους τους διαγωνισμούς και πλέον θεωρούνται τα πιο φημισμένα ροζέ κρασιά του κόσμου! Σίγουρα ξέρεις το Whispering Angel που επί σειρά ετών ψηφίζεται από τους κριτικούς οίνου ως το «διασημότερο και καλύτερο ροζέ» του κόσμου. Όσο καταπληκτικό και να είναι όμως, σου λέμε ότι υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό. Και μπορεί να γίνει δικό σου!

Το Chateau d’ Esclans διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες, ηλικίας άνω των 100 ετών, που ανήκουν στα φιλέτα και «χρυσά κτήματα» του οινοποιείου, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή του Garrus! Ένα ροζέ κρασί με πλούσιο όγκο, έντονη κομψότητα και πληθωρικά αρώματα, που αν δεν ήταν ροζέ θα ήταν σίγουρα μια πολύ ακριβή σαμπάνια.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα τα παραπάνω είναι πως αυτό το εμβληματικό ροζέ κρασί, μπορεί να βρίσκεται μέσα στην επόμενή σου παραγγελία, χωρίς καν να το έχεις παραγγείλει. Ναι είναι αλήθεια! Μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου και σε κάθε 100 παραγγελίες , 1 από αυτές θα κερδίζει και μια φιάλη από αυτό το αριστούργημα, αξίας 160€!

Έχουν μείνει ελάχιστες ημέρες οπότε βιάσου. Η ζέστη μας έχει πάρει τα μυαλά, αλλά αυτό το κάνουμε εντελώς συνειδητά! Μπες τώρα και κάνε την παραγγελία σου, γιατί αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσεις!

 

Οι super τυχεροί είναι οι:

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ Π. 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. 

Καλή σας απόλαυση!